W11 OM1 4MS2 P

Whirlpool inbyggnadsugn med pyrolys självrengöring - W11 OM1 4MS2 P

Denna inbyggnadsugn från Whirlpool har en avancerad elteknik som sparar energi vid tillagning samt en energisnål halogenlampa. Den exklusiva 6TH SENSE-tekniken låter dig välja mellan en mängd olika förprogrammerade recept. Ugnen kommer automatiskt att justera tillagning, temperatur och tidsinställningar, för att garantera ett utmärkt resultat. Med självrengöringsteknik rengörs ugnen vid extremt höga temperaturer, där alla matrester förbränns och förvandlas till lös aska som lätt kan torkas bort. Med den innovativa Cook3-funktionen kan du laga upp till tre separata maträtter samtidigt, utan att riskera att smakerna blandas.

Läs mer
Mått
Höjd (cm)
59.5
Bredd (cm)
59.5
Djup
56.4
Produktinformation
Ugnstyp
Elektrisk
Energiklass
A+
Självrengörande teknik
Pyrolytisk
Färg
Dark grey
Hitta butik
Här kan du köpa produkten Hitta en Whirlpool-butik nära dig Produkten är inte tillgänglig

Behöver du mer information?

Whirlpool Pyrolitic cleaning

Pyrolytisk rengöring

Ta enkelt bort smuts från din ugn.

Har du svårt att rengöra din ugn? Ställ ugnen på självrengörande läge! Insidan av den pyrolitiska ugnen når en extremt hög temperatur där alla matrester förvandlas till aska som sedan enkelt kan torkas bort med endast en fuktig svamp.
Whirlpool 6th sense technology

6TH SENSE-teknik

Har du ingen aning om hur man förbereder en maträtt? Välj bara ditt recept och 6TH SENSE-teknik kommer att göra det fantastiskt!

Laga mat enkelt! Den innovativa 6TH SENSE-tekniken justerar automatiskt inställningarna för tid, temperatur och luftfuktighet för att säkerställa perfekta resultat gång på gång, och stoppar matlagningen när den är klar.
INGET MER GISSANDE: En fantastisk assistent i ditt kök
6TH SENSE matlagningskombinationer vet vad de ska göra för att få perfekt matlagning vid varje tillfälle. En uppsättning smarta sensorer guidar dig genom upp till 100 tillagningskombinationer, vilket ger dig självförtroendet att släppa loss och njuta av läckra rätter.
Whirlpool Cook4

Cook4

Ska du förbereda en komplett middag för många gäster?

Med Cook4-teknologin i din Whirlpool-ugn kan du laga olika måltider samtidigt, vilket alltid garanterar fantastiska matlagningsresultat!

 • Betydande tids- och energibesparingar Din ugn låter dig laga fyra separata måltider samtidigt, utan att blanda smaker! Du kommer att skapa en meny från förrätt till efterrätt på en gång!

 • Maximal flexibilitet Laga fyra olika eller identiska måltider på en gång: valet är ditt!

Whirlpool Multisense Probe

MultiSense stektermometer

Ta bort oron för att laga mat perfekt

För många livsmedel är mätning av den inre temperaturen den mest exakta metoden för att avgöra om maten är korrekt tillagad. Av denna anledning kan du utrusta din Whirlpool-ugn med den patenterade MultiSense-proben som övervakar matens temperatur vid fyra punkter för att säkerställa fullständig kontroll inifrån och ut.
Tack vare Whirpool MultisenseProbe kan du ta bort mysteriet med måltidsberedning och njuta av perfekt tillagade rätter.


Designad inte bara för kött utan också för tårta och bröd.
Produktinformation
 • Innovation och teknik
 • Tekniska funktioner
 • Dokument
Innovation och teknik
6TH SENSE Live App 6TH SENSE-tekniken justerar automatiskt tid-, temperatur- och fuktighetsinställningarna för perfekta resultat gång på gång. Med 6TH SENSE-sensorerna och en spännande uppsättning exklusiva alternativ kan du trolla fram den perfekta måltiden samtidigt som du får en intuitiv upplevelse utan motstycke. Läs mer
Energiklass A++/A+++ Extra energieffektivt alternativ.
Ugnar med energiklass A++/A+++ erbjuder en utmärkt energieffektivitet och sänker förbrukningen med upp till 30% i jämförelse med standardugnar i energiklass A.
Läs mer
XXL utrymme Allt utrymme du behöver.
XXL utrymmet inne i din ugn har en volym på 73 liter och 5 olika tillgängliga gallerpositioner.
Läs mer
Multifunktion 8 Multifunktionsugn med åtta olika funktionsval, bland annat varmluft, över/undervärme och grill. Läs mer
6TH SENSE-teknik Inget mer gissande. Välj bara recept så tillagar 6TH SENSE dem till perfektion, varje gång. Upp till 100 tillagningskombinationer finns för att passa dig och din kosthållning för en helassisterad matlagning. Läs mer
Energiklass A+ Effektiv energiförbrukning.
Energisnål Whirlpool-modell i energiklass A+ som erbjuder både optimala resultat och låg energiförbrukning..
Läs mer
Varmluft Behåll smaken. Tack vare varmluftstekniken cirkuleras förvärmd luft inuti ugnen med hjälp av ett innovativt konvektionssystem, vilket ger dig saftiga, smakrika maträtter. Läs mer
Pyrolytisk teknik Inga matrester.
Rengöring med pyrolysprogram förvandlar all smuts till aska. Ugnen värms upp till en mycket hög temperatur som gör att all smuts och fett bränns bort. Efter avslutat program är det enkelt att sopa bort askan och eftertorka med en fuktad svamp.
Läs mer
Ready2cook Ingen föruppvärmning behövs.
Ready2Cook, tack vare ett kraftfullt varmluftssystem som snabbt uppnår inställd temperatur behövs ingen förvärmning.
Läs mer
Cook4 Cook4-funktionen ger en unik nivå av flexibilitet som låter dig laga upp till fyra rätter samtidigt utan att blanda samman smaker och aromer. Läs mer
MultisenseProbe MultisenseProbe övervakar livsmedlets temperatur på fyra punkter för komplett temperaturkontroll från utsida till insida. Whirpool MultisenseProbe avmystifierar matlagningen och hjälper till att säkerställa perfekt tillagade rätter. Läs mer
WCollection aesthetic Mästerstycke i design. Whirlpool förstår vikten av konstskicklighet och noggrant utformade detaljer. W Collections tidlösa design kompletterar kök i alla stilar samtidigt som de matchande apparaterna skarvlöst smälter in med varandra och skapar en sublimt iögonfallande koordinerad look. Också de glänsande ytorna är framtagna för att vara lätta att hålla rena, så fingeravtryck och fläckar tillhör det förgångna. Från den platinakromade logotypen till det tonade glaset och det sofistikerade metalbandet från kant till kant, har alla detaljer utformats för att glädja och förhöja den totala upplevelsen av Whirlpool. Läs mer
Elektronisk kontroll Elektronisk temperaturkontroll. Läs mer
MySmartDisplay Ett rent och lättläst gränssnitt som hjälper dig att bli en bättre och mer inspirerade kock. När du väljer en av många Cooking Combinations, vägleder MySmartDisplay dig i realtid steg för steg från start till klart. Läs mer
Stektermometer Integrerad stektermometer.
Whirlpool’s ugnar med stektermometer ser till att du får perfekta resultat varje gång. Termometern som är kopplad till ugnens funktionssystem, meddelar dig när rätt temperatur har uppnåtts och stänger av automatiskt.
Läs mer
Glidskenor Mjuk rörelse.
Utdragbara glidskenor gör det enklare och säkrare att sättta in och plocka ut maten i ugnen.
Läs mer
Cool Door Den innovativa Cool Safe Door-designen hos denna apparat ger extra sinnesro, även med barn i köket. Läs mer
Tekniska funktioner
Mått
 • Höjd (cm): 59.5
 • Bredd (cm): 59.5
 • Djup: 56.4
 • Läs mer
Specifikationer
 • Energiförsörjning: Elektrisk
 • Användbar volym (i utrymme) (l): 73
 • Integrerat rengöringssystem: Pyrolytisk
 • Typ av kontroll: Elektronisk
 • Färg: Dark grey
 • EAN-kod: 8003437834806
 • Elektrisk anslutningsvärde (W): 3650
 • Konstruktionstyp: Inbyggda
 • Elkabelns längd (cm): 90
 • Infällbara skenor inuti ugnen: Teleskop
 • Alternativ för tidsinställning: Start och stopp
 • Läs mer
Prestanda
 • Energieffektivitetsklass: A+
 • Energiförbrukning, konventionell (kWh): 0.91
 • Energiförbrukning, varmluftskonvektion (kWh): 0.7
 • Nuvarande: 16
 • Tidskontroll: Elektronisk
 • Läs mer
Dokument
859991549460
Whirlpool inbyggnadsugn med pyrolys självrengöring - W11 OM1 4MS2 P
Jämför
0/4