Ett recept som tar tid men som garanterar dig en stund av trevlig introspektion, med ett utmärkt gastronomiskt resultat.

Ingredienser
- Smördeg 250 g
- Pumpa 200 g
- Getost 100 g
- Blandad svamp 100 g
- Kokta kastanjer 50 g
- Honung 4 tsk
Steg
1. Kavla ut smördegen tunt
2. Skär den i rutor på ca 10 cm per sida
3. Klä formarna med smördegsrutorna
1. ![Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step1]()

2. ![Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step2]()

3. ![Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step3]()

4. Skär pumpan i tärningar
5. Ordna pumpan i formarna
6. Tillsätt hackad svamp och hackade kokta kastanjer
4. ![Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step4]()

5. ![Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step5]()

6. ![Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step6]()

7. Tillsätt getosten
8. Häll en klick honung över ytan
9. Strö över hackade valnötter
7. ![Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step7]()

8. ![Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step8]()

9. ![Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step9]()

10. Välj Cook4-funktionen från ugnsmenyn, ställ in tiden på 30 minuter och starta tillagningen.
11. Placera bakplåten med formarna på nivå 1 och kalkonskivorna, potatisflansarna och pajen på de andra nivåerna
12. När de är klara, servera pajerna, låt tårtan svalna och låt kalkon- och potatispajerna vara varma för att servera dem som en andra rätt.
10. ![Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step10]()

11. ![Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step11]()

12. ![Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step12]()

13. Forma ut pajerna och garnera med julpynt
13. ![Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step13]()
