MWSC 9133 SX

Whirlpool fristående mikrovågsugn: färg rostfri - MWSC 9133 SX

Denna fristående mikrovågsugn från Whirlpool är utrustad med: enastående volym. Kombinationsteknik som ger samma flexibilitet vad gäller tillagning som traditionella ugnar. 6TH SENSE-autoprogram för uppvärmning och tillagning som gör det enkelt för alla att laga mat med perfekt resultat. Crispfunktion, för frasiga, gyllenstekta quicher, pizzor och pajer. Jet Defrost-program för supersnabb, jämn upptining.

Läs mer
Mått
Höjd (cm)
37.3
Bredd (cm)
49.0
Djup
54.0
Produktinformation
Installationstyp
Fristående
Typ av matlagning
MW-kombi
Bredd (cm)
1000
Kapacitet (l)
33
Hitta butik
Här kan du köpa produkten Hitta en Whirlpool-butik nära dig Produkten är inte tillgänglig

Behöver du mer information?

Ta kulinariska njutningar till nya höjder

Crisp

Ta kulinariska njutningar till nya höjder

Med vår innovativa Crisp-panna, som är gjord av ett ferritmaterial med hög prestanda, blir maten otroligt krispig. Genom att utnyttja mikrovågornas kraft värms denna unika panna snabbt upp, medan den övre grillen i mikrovågsugnen ger rätten en gyllenbrun färg på toppen. Crisp-pannan fungerar som en mångsidig bakplåt som håller temperaturen under 210°C, förhindrar överkokning och ger krispiga resultat i nivå med konventionella ugnar. Förutom att du sparar dyrbar tid är funktionen perfekt för pizza, pajer, stekt kött och fisk, och den säkerställer att maten blir krispig på både ovan- och undersidan. Upplev en helt ny kulinarisk värld med vår banbrytande Crisp-panna.
Uppnå utmärkta resultat

Auto clean

Uppnå utmärkta resultat

Nu lanserar vi vårt revolutionerande rengöringsprogram, som utnyttjar ångans otroliga kraft för att uppnå perfekta rengöringsresultat. Du behöver bara sätta ett glas vatten i mikrovågsugnen och välja rengöringsprogrammet, och eventuell envis smuts eller fett kan enkelt torkas bort med en våt trasa. Tråkig rengöring och skadliga kemikalier är ett minne blott, eftersom den naturliga kraften från ånga gör jobbet.
Snabb och hälsosam mat med ånga

Steam

Snabb och hälsosam mat med ånga

Den fantastiska ångfunktionen gör det möjligt att tillaga perfekt ångade rätter på ett enkelt sätt. En intelligent algoritm styr denna funktion för att koka vattnet och tillaga maten till perfektion med hjälp av ånga. Det enda du behöver göra är att få maten på plats och tillsätta vatten till ångtillbehöret. Välj sedan önskat program. Upplev glädjen av lättare och hälsosammare måltider som ett resultat av ångans naturliga kraft och vårt specialutvecklade tillbehörsset.
Den ideala lösningen för hälsosam matlagning

Crispfry

Den ideala lösningen för hälsosam matlagning

CrispFry-teknologin kombinerar en Crisp-panna, mikrovågor och varmluft för att uppnå tillagning och smak som påminner om fritering, men med lite eller ingen olja.

Matlagningen går snabbare, och maten tillagas perfekt varje gång.

De två största fördelarna med CrispFry är:

1. Intuitiv matlagning: Glöm effekt- och tidsinställningar – mikrovågsugnen justerar programmet för bästa resultat.

2. Hälsosammare resultat: Med CrispFry kan du steka med lite fett utan att behöva tillsätta olja, så att maten blir krispig på utsidan, mjuk på insidan och helt enkelt nyttigare.
Produktinformation
 • Innovation och teknik
 • Tekniska funktioner
 • Dokument
Innovation och teknik
Crisp Frasig, gyllenstekt mat.
Whirlpool mikrovågsugn utrustad med Crispfunktion, för frasiga, gyllenstekta pizzor, pommes frites och pajer på mikrotid. Med crisp kan du även baka, t.ex. grädda en sockerkaka på runt 7 minuter.
Läs mer
JetStart Snabbstart.
Enkel snabbstartfunktion. Ett tryck på Jet Start ger 30 sekunder tillagning på full effekt. Idealisk för snabb uppvärmning där varje extra tryckning ger ytterligare 30 sekunder tillagningstid på full effekt. Perfekt för att t.ex. värma drycker och klara soppor.
Läs mer
XXL utrymme Stor kapacitet.
Den här Whirlpool-mikrovågsugnen har ett extra stort ugnsutrymme, med kapacitet för all typ av matlagning.
Läs mer
6TH SENSE-teknik Självsäker matlagning.
Med 6TH SENSE-tekniken ställer din mikrovågsugn automatiskt in temperatur och energinivå under matlagningsprocessen.
Läs mer
Steam Hälsosamma, ångkokta måltider.
Ångkokningsfunktion för snabb och enkelt tillagning av hälsosamma och smakrika måltider.
Läs mer
Dual Steam Ånga två rätter samtidigt med DualSteam-funktionen. Det perfekta verktyget för att enkelt laga en hälsosam måltid på nolltid, utan att behöva blanda smaker Läs mer
Dual Crisp Njut av en oslagbar sprödhet på ytan och en läcker ömhet inuti, med DualCrisp. En exklusiv teknik av Whirlpool. Två mikrovågsutsläppspunkter omsluter maten och lagar maten jämnt från botten till tppen. Läs mer
ChefMenu 100 automatiska program.
Välj ett av de 100 förprogammerade programmen för att enkelt laga eller värma olika maträtter med perfekt resultat. Mikrovågsugnen anpassar tid och effekt från gång till gång, så att resultatet alltid blir bästa möjliga.
Läs mer
JetDefrost Snabb avfrostning. Använd det unika JetDefrost 3D-systemet för att tina mat effektivt och enkelt i din mikrovågsugn. Läs mer
XXL display Ställ in intuitivt den perfekta tillagningsmetoden med XXL Display. SupremeChef är försedd med den största textassisterade displayen på marknaden, designad för att säkerställa fullständig enkel användning under hela tillagningsprocessen. Läs mer
Crispfry För tillagning av delikata rätter med stekyta och steksmak, men med bara lite eller ingen olja så att maten blir ännu hälsosammare än om den tillagats i stekpanna. Läs mer
Varmluftsfunktion Traditionell matlagning på mikrotid.
Med varmluftsfunktion lagar du mat eller bakar du på traditionellt sätt. Genom att kombinera varmluft med mikrovågsfunktion kan du vinna mycket tid på att laga mat i en Whirlpools mikro med varmluftsfunktion.
Läs mer
DoughRising Perfekt jästberedning för bröd och deg med DoughRising-funktionen. Ett speciellt program för att hålla Maxi Chefs inre temperatur stabil vid 30 °: som är perfekt för att få deg att resa sig. Läs mer
PrecisionBake Bemästra de mest utmanande rätterna med PrecisionBake. Den ultraexakta värmeinställningen med steg på 5° för att välja den idealiska temperaturen för att laga alla rätter. Perfekt att förbereda bakverk som ett proffs. Läs mer
JetMenu Auto-program.
Mikro med JetMenu, lättanvända auto-program för uppvärmning och tillagning av färdigmat.
Läs mer
Yoghurtfunktion Gör ditt snacks hälsosammare med Yoghurtfunktionen, en specialfunktion som låter yoghurt jäsa för bättre näringsinnehåll. Läs mer
Funktion för att tina bröd Tina bröd med perfekt resultat.
Genom att kombinera funktionerna Jet Defrost och Crisp tinar programmet Bread Defrost snabbt ditt frysta bröd med ett perfekt varmt och frasigt resultat.
Läs mer
Jet grill Grilla utan ansträngning.
Med JetGrill-programmet kan du snabbt fixa läckra maträtter med en gyllenstekt ovansida.
Läs mer
3Dry-teknik Perfekt tillagat.
Det revolutionerade 3D-tekniksýstemet garanterar en jämn värmecirkulation genom ett helt igenom 3-dimensionellt värmedistribueringssystem, så att du alltid kan njuta av jämnt tillagad mat, bara genom att trycka på en knapp.
Läs mer
Återuppvärmning Snabb och jämn uppvärmning.
Mikro med en funktion för återuppvärmning av färdiglagad mat, på några få minuter är maten jämt uppvärmd och redo att avnjutas..
Läs mer
Barnlås Säkerheten före allt.
Den här Whirlpool-mikrovågsugnen är utrustad med ett barnsäkert startskydd som hindrar att barn av misstag startar ugnen.
Läs mer
Varmhållning Håll varmt.
Varmhållningsfunktionen ser till att din mat håller sig varm i upp till 4 timmar, samtidigt som den skyddar maten från att torka ut.
Läs mer
Värm&Tina Behåll smaken.
Den här Whirlpool-mikrovågsugnen har en Reheat&Defrost-funktion som tinar och återuppvärmer din mat med utmärkt resultat.
Läs mer
Auto Clean För att rengöra produkten invändigt är det bara att ställa in en skål med vatten i mikrovågsugnen och välja funktionen AutoClean. Kraften av ångan kommer att lösa upp matrester på några minuter så att de blir enkla att torka bort. Läs mer
6TH SENSE-meny Recept färdiga att använda. Välj ett av 62 automatiska recept, så väljer din ugn automatiskt den bästa funktionen och justerar temperatur eller effektnivå och tidsinställningar, samtidigt som ugnen övervakar tillagningen för att säkerställa perfekta resultat. Läs mer
Tekniska funktioner
Mått
 • Höjd (cm): 37.3
 • Bredd (cm): 49.0
 • Djup: 54.0
 • Läs mer
Prestanda
 • Tillagningstyp: MW-kombi
 • Maximal mikrovågseffekt (W): 1000
 • Grilleffekt (W): 1200
 • Ytterligare tillagningsmetod Konventionell: Ja
 • Nuvarande: 10
 • En annan matlagningsmetod Fläkt: Ja
 • Ytterligare tillagningsmetod Grill: Ja
 • Läs mer
Specifikationer
 • Kapacitet (l): 33
 • Dörröppning: Rullgardin
 • Dörröppningsläge: Rullgardin med handtag.
 • Färg: Inox
 • Displaytyp: LCD
 • Barnspärr
 • Grillgaller: Ja
 • Grilltyp: Värmeelement
 • EAN-kod: 8003437643019
 • Klocka: Ja
 • Elektrisk anslutningsvärde (W): 2000
 • Konstruktionstyp: Fristående
 • Typ av kontroll: Elektronisk
 • Elkabelns längd (cm): 100
 • Timer: Ja
 • Vridbar bas: Ja, kan stoppas
 • Vridbar bas diameter (cm): 360
 • Läs mer
Dokument
859991663180
Whirlpool fristående mikrovågsugn: färg rostfri - MWSC 9133 SX
Jämför
0/4