Modern fisksoppa

  • Kopiera länken till urklipp
Modern fisksoppa main image
Relaterad produkt:
Mikrovågsugn med ångfunktion
UPPTÄCK MER
Förmåga
Medium
Förberedelse
25 Minuter
Tillagningstid
Chefplus: 6 minut
Supreme: 5 minut
Portioner
4 personer
En modern, utsökt ångad fisksoppa serverad med en välsmakande kall kräm. En rätt med många olika smaker men ändå behagligt lätt och välbalanserad.
Modern fisksoppa ingredients
Glutenfri
Pescetarian
Allätande

Ingredienser

  • Röda jätteräkor 4
  • Rensad bläckfisk 50 g
  • Färsk tonfisk 50 g
  • Havsabborrefilé 200 g
  • Blåmusslor 200 g
  • Vongolemusslor (hjärtmusslor) 200 g
  • Basilika 2 blad
  • Mejram 2 blad
  • Plommontomater 200 g
  • Pinjenötter 1 msk
  • Rosépeppar 1 msk
  • Extra virgin olivolja 3 msk
  • Vitpeppar 1 nypa

Steg

1. Skär körsbärstomaterna på mitten och lägg dem i en skål med pinjenötter, olja, basilika, salt och peppar. Blanda och låt stå.
2. Skiva tonfisken fint med en kniv för att få en tartar och ställ åt sidan.
3. Fyll botten av ångkokaren med vatten till angiven nivå. Tillsätt resterande basilika, mejram och rosa peppar och lägg i den djupaste delen av ångkokaren.
4. Placera blåmusslorna och vongolemusslorna i behållaren, täck till mittennivån, tillsätt vatten till angiven nivå och sätt i den andra nedre behållaren.
5. Lägg fisken i behållaren och stäng med locket till ångkokaren.
6. Lägg tomatkrämen på botten av tallriken och tillsätt den ångade fisken.
7. Lägg i skaldjuren och garnera med örter blandade i olja och ätbara blommor.
Mikrovågsugn med ångfunktion

Relaterad produkt:

Mikrovågsugn med ångfunktion

Hälsosamma och ångade måltider när du vill. Med ångfunktionen kan du förbereda utsökt fräscha och smakrika recept med en knapptryckning.
Relaterade recept