• Recept
  • Crispad smördegstarte med soltorkad tomat, kronärtsskocka och lufttorkad skinka

Crispad smördegstarte med soltorkad tomat, kronärtsskocka och lufttorkad skinka

FÖRBEREDELSE
15 min

MATLAGNING
15 min

Till detta recept behöver du en mikrovågsugn med Crispprogram & Crisppanna.

INNEHÅLL

  • 100 g smördeg
  • 75 g cream cheese
  • 6 hela soltorkade tomater i olja
  • 4 st kokta kronärtskockshjärtan
  • 8 skivor lufttorkad skinka

Gör så här

Steg 1.Kavla ut smördegen till samma storlek som din Crisppanna. Bred ut ett jämt lager av cream cheese på smördegen.

Steg 2.Dela de soltorkade tomaterna i 4 bitar vardera. Dela kronärtskockan i 4 bitar vardera.

Steg 3.Lyft försiktigt ner tarten i Crisppannan. Fördela tomaterna och kronärtskockan på tarten.

Steg 4.Crispa med Crispprogrammet i ca 12 min tills smördegen är frasig.

Steg 5.Toppa med skinkan och strö gärna över med någon god ört. Servera gärna med en god grönsallad om ni önskar att äta den till varmrätt.

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra

Jämför ( Produkter)

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra