Machine à laver Whirlpool Supreme Silence

Supreme Silence Tvättmaskin

Den riktigt tysta tvättmaskinen, med fantastiska resursbesparingar

Machine à laver Whirlpool Supreme Silence

Zen Motor

Teknik och design för tystare tvätt

Utmärkt tvättprestanda behöver inte längre störa hemmets lugn. Den nya Whirlpool Supreme Silence har en speciell motor och en robust struktur som är utformad för att alltid leverera tysta prestanda: endast maximalt 71dBA ljud när man kör maskinen innebär att den kan köras när som helst på dagen, utan att du blir störd av onödigt oljud.
Machine à laver Whirlpool Supreme Silence

Zen-sidopaneler och -hölje

Designad för att vara otroligt tyst

Den nya tvättmaskinen har Zen-sidopaneler, vilka har en speciell design som motverkar vibrationer och buller. Och för att ytterligare förbättra stabiliteten och bullerminskningen, är panelerna monterade i ett robust, U-format hölje som är tillverkat i en del.
Femme qui dort

Blandat | Extra tyst program

På natten, när du vill fokusera, för att ta en paus

Detta program är utformat för att stödja dig under hela dagen och håller ljudnivån under 60 dBA under hela tvättcykeln. Dess låga ljudnivå gör det till den perfekta cykeln för dagens alla tidpunkter: när du arbetar, när du behöver lite avkoppling eller till och med när du sover.

Överlägsen teknik för intuitiv resursbesparing

Att spara resurser på enklast möjliga sätt är viktigt.
Whirlpool Supreme Silence är utformat för att detta ska kunna göras, tack vare avancerad teknik och speciella sensorer som automatiskt justerar energi-, tvättmedels- och vattenförbrukning.

.

Display machine à laver Whirlpool Supreme Silence

6TH SENSE

När det gäller daglig tvätt, är det viktigt att spara energi. Whirlpool Supreme Silence vet exakt hur man gör det, tack vare 6TH SENSE-tekniken som alltid garanterar högsta effektivitet. Denna avancerade funktion anpassar energianvändningen efter den faktiska lasten, vilket säkerställer enastående och effektiva rengöringsprestanda med stora besparingar: upp till 45 % av energin vid varje tvätt.
Bac à savon machine à laver Whirlpool Supreme Silence

AutoDose

Att spara tvättmedel under varje cykel är viktigt: det är viktigt för dig, för dina plagg och för planeten. Med Whirlpools självdoserande AutoDose-system kan du spara mycket tvättmedel vid varje tvätt och köra upp till 26 tvättcykler* utan påfyllning. Detta gör att man får precis rätt mängd tvättmedel, och denna effektiva dosering motverkar också att fibrer slits ut på grund av överdriven tvättmedelsanvändning.
*Användning av behållare för flytande tvättmedel med en tvättmängd på 5 kg (normativ bomullsmängd enligt IEC 60456 Standard) och en tvättmedelskoncentration på 4X (mid 20 < ml < 35)
Tambour machine à laver Whirlpool Supreme Silence

Vattenbesparing

Att spara upp till 59 %* vatten vid varje cykel är viktigt. Den nya Whirlpool Supreme Silence använder aldrig en enda droppe mer än nödvändigt, för att alltid säkerställa fantastiska besparingar. Genom att justera vattenmängden efter tvättmängd och spruta vatten direkt på kläderna från det släta toppmunstycket, förbättrar denna avancerade teknik rengöringsprestandan, samtidigt som effektiviteten säkerställs.
*Testad på full tvättmängd, 45 min, cykler för bomull, blandad och ECO 40–60, jämfört med utan 6TH Sense.

Ånga för maximal fräschhet och hygien

Det är dags att anamma en ny uppfattning av renlighet – lugnande, samtidigt som den är grundlig och effektiv. Det är dags att uppleva ånga: otroligt försiktig med kläder för att skydda varje fiber, men ändå effektiv för att säkerställa överlägsen hygien. Whirlpool Supreme Silence har ett komplett paket med ångfunktioner som uppfyller alla förväntningar och behov.

FreshCare+
SteamRefresh
SteamHygiene
FreshCare+
 • 100 % fräschhet, även om du glömmer att tömma maskinen.

  Med Supreme Silence är det inte längre nödvändigt att tömma maskinen i samma ögonblick som cykeln är över för att undvika dålig lukt och veck: FreshCare+ tar hand om båda. När cykeln är över, släpps ånga ut i trumman och bearbetar försiktigt tvätten med flera långsamma rotationer åt båda hållen. Dessa kombinerade åtgärder håller kläderna fräscha inuti maskinen i upp till 6 timmar efter cykelns slut, vilket förhindrar spridning av de främsta källorna till dålig lukt.

Cycle SteamRefresh machine à laver Whirlpool Supreme Silence
 • Glöm dålig lukt och veck på bara 20 minuter.

  Ett specifikt program som fräschar upp lite använda plagg, vilket gör att man kan undvika onödig tvätt. Tvättmaskinen genererar ett flöde av ånga som tränger in i fibrerna, tar bort obehagliga lukter, minskar spänningen i fibrerna och jämnar ut veck. SteamRefresh använder mindre än två glas vatten och tar endast 20 minuter.

Essuies de bain option SteamHygiene machine à laver Whirlpool Supreme Silence
 • Glöm bakterier.

  Ren, perfekt rengöring blir hur enkelt som helst. När SteamHygiene aktiveras, saneras tvätten av ett varmt ångflöde i slutet av cykeln. Luft vid en temperatur på 70°C/80°C fyller trumman i 30 minuter och neutraliserar upp till 99,9 %* av bakterier utan kemikalier, på ett kraftfullt och naturligt sätt.Une fois l’option SteamHygiene activée, à la fin du cycle de lavage, de la vapeur est injectée dans le tambour en maintenant sa température entre 70°C/80°C pendant 20 minutes. Ce traitement élimine jusqu'à 99,9%* des bactéries les plus courantes.

  *Testad av Allergy UK på programmen bomull 40°C, syntet 40°C och sängkläder 60°C med ångalternativet aktiverat