Supreme Silence Torktumlare

Supreme Silence Torktumlare

Den riktigt tysta torktumlaren, designad för ditt välbefinnande

Scopri la lavatrice più silenziosa

Resultat i det tysta

Den extremt tysta torktumlaren

Utmärkta torkresultat behöver inte längre störa hemmets lugn.
Den nya Supreme Silence-torktumlaren ger alltid resultat i det tysta genom att minimera buller och vibrationer, tack vare specialmotorn, den ljudabsorberande strukturen och det överlägsna hantverket. Alla komponenter bidrar till att minska spridningen av buller och sänka ljudnivån till låga 59 dBA under torkcykeln.
För en torkupplevelse som aldrig förstör viktiga stunder hemma.
Fantastiska resultat åstadkoms i det tysta.

InverterMotor

Fantastiska resultat åstadkoms i det tysta.

Supreme Silence-torktumlaren är utrustad med den innovativa InverterMotor som minimerar buller och vibrationer genom att optimera motorns hastighet under hela cykeln.
För en tystare drift som alltid ger fantastiska torkresultat.
Designad för att vara otroligt tyst

Zen

Designad för att vara otroligt tyst

Whirlpool Supreme Silence-torktumlaren minskar spridningen av buller i alla riktningar och minimerar även vibrationer tack vare sitt robusta Zen Body Structure, de speciella Zen Side Panels och Zen Sound Pack, med väggar som har en unik konstruktion med rutor av olika mått som kan absorbera båda låga och höga frekvenser.
På så sätt bidrar alla komponenter i torktumlaren till otroligt tysta resultat.
6TH SENSE

6TH SENSE

Det är viktigt att ha en tvättrutin som sparar energi.
Tack vare den avancerade 6TH SENSE teknologi ger Whirlpools Supreme Silence-torktumlare perfekta resultat med alla typer av tvätt.
Denna exklusiva funktion känner automatiskt av luftfuktighetsnivån inuti trumman och justerar cykeltiden utifrån detta för oklanderliga torkresultat med stora besparingar: upp till 47 procent av energin*.
*Resultat uppnått med halv tvättmängd i bomullscykel med och utan 6th Sense.
Värmepumpsteknik
Självrengörande kondensor
Duofilter
Värmepumpsteknik
  • Återvinning av värme är viktigt.

    Supreme Silence torktumlaren säkerställer alltid jämn torkning och använder mindre el tack vare värmepumpsteknik. Specialsystemet fungerar med en sluten krets som gör det möjligt att återvinna den förvärmda luften vid behov, utan att kräva extra energi under cykeln.

Självrengörande kondensor
  • Du behöver inte längre rengöra kondensatorfiltret:

    Den nya Supreme Silence torktumlaren har en självrengörande kondensor, ett kondensatorfilter som automatiskt rengör sig själv vid varje cykel. Det gör att underhållstiden minskar samtidigt som optimerade resultat garanteras över tid. För en ny, enkel och stressfri upplevelse som spelar roll.

Duofilter
  • Glöm allt besvärligt underhåll.

    Under torkcykeln filtreras det mesta av luddet av det effektiva och praktiska DuoFilter, ett två-i-ett-filtreringssystem som är utformat för att hålla kondensatorn och de andra komponenterna i maskinen så rena som möjligt. Detta ger hög tillförlitlighet och bättre resultat över tid.

Ett tyst hem är viktigt.

Den mycket tysta tvättkombinationen

Supreme Silence par

Den mycket tysta tvättkombinationen

Kombinationen av den nya Supreme Silence torktumlaren och Supreme Silence tvättmaskinen skapar en mycket tyst tvättkombination som verkligen förbättrar vardagen hemma.