Vitvaror med hållbarhet i fokus

Vitvaror med hållbarhet i fokus

Whirlpool har tilldelats en guldmedalj från EcoVadis för 2022

Hållbarhetsbetyg från EcoVadis

Hållbarhetsbetyg från EcoVadis

Varje år genomför EcoVadis ett test av olika leverantörer där man tittar på deras arbete med miljö, etik och socialt ansvar.

För 2022 fick Whirlpool betyget Guld för vårt arbete med hållbarhet. Guldmedaljen tilldelas företag som fått de 5 % högsta betygen av EcoVadis.
Överlägsen teknik för intuitiv resursbesparing

Överlägsen teknik för intuitiv resursbesparing

Energieffektiva produkter bidrar inte bara till att skydda miljön – de hjälper dig att minska din energiförbrukning och därmed också din elkostnad.

Whirlpools produkter är utformade för att hjälpa dig att spara resurser på det smidigaste sättet. Det gör vi genom att använda avancerad teknik för att ge dig mer tid att fokusera på det som är viktigast för dig.
Intuitiv intelligens – avancerad prestanda

Intuitiv intelligens – avancerad prestanda

Whirlpools 6TH SENSE-teknologi hjälper dig att göra rätt inställningar automatiskt tack vare smarta sensorer i produkterna. Det gör att Whirlpool-produkter är smarta, tidsbesparande och utformade för att ge dig bästa resultat.

Våra intuitiva funktioner kan till exempel automatiskt justera energi- och vattenförbrukningen, minimera temperaturvariationer i din kyl och frys eller anpassa tvättmedelsförbrukningen i din tvättmaskin. Allt för att göra din vardagsupplevelse smidigare.
Utformad för att imponera i varje detalj

Utformad för att imponera i varje detalj

Whirlpool har ett komplett livscykelperspektiv på produkter, inklusive vad gäller design, produktion, användning i hemmet och återvinning. Vid utveckling av nya produkter tittar man på specifika egenskaper för att förbättra resurseffektiviteten, vilket inkluderar energi- och vatteneffektivitet samt materialeffektivitet.

De flesta av Whirlpools produkter tillverkas i någon av företagets fabriker inom EU. Det säkerställer hög kvalitet, efterlevnad av alla förordningar och standarder inom EU samt gynnar hållbar produktion.