Ugnar

W Collection

Ugnar

Koppla upp till en ny dimension i matlagningen med 6TH SENSE

Titta på filmen
Titta på filmen
SteamSense

SteamSense

SteamSense tillagar maten med både ånga och konventionell värme i temperaturer mellan 140° och 220°C. Detta ger läckert gyllenstekta och saftiga maträtter med maximal smak. Med denna funktion blir det lätt för kocken och bagaren att få ett utsökt resultat - idealiskt för att ugnssteka kött och fisk, baka bröd och kakor.
Zoom sonde MultiSence

MultiSense stektermometer

Med MultisenseProbe kan du känna dig säker på att maten blir perfekt tillagad då den övervakar matens temperatur på fyra punkter och ger full kontroll.
Zoom zone Cook 4

Cook4

Funktionen Cook4 ger unik flexibilitet och möjlighet att tillaga upp till fyra rätter samtidigt utan att smakerna eller aromerna blandas ihop.
MySmartDisplay

MySmartDisplay

W9 SmartDisplay är ett intuitivt, tydligt och lättläst gränssnitt som som hjälper dig att bli en bättre och mer inspirerad kock.
TEKNIK

SmartClean

Innovativ SmartClean-teknik rengör ugnen grundligt och effektivt på bara 35 minuter utan att något rengöringsmedel behövs. Ett dedikerat SmartClean-program kombinerat med en speciell non-stick emalj gör det lätt att hålla ugnsutrymmet rent - snabbt, bekvämt och miljövänligt.

iXelium-behandling

Whirlpools rostfria ugnar med iXelium är otroligt enkla att rengöra och håller sig snygga över tid. iXelium är en patenterad ytbehandling som gör ytan motståndskraftig mot repor, smuts och fingeravtryck. En avancerad teknologi som gör det busenkelt att bevara ytan skinande ren.

Teleskopskenor

Praktiska utdragsskenor som underlättar hanteringen av plåtar och galler under matlagningen. Gör det möjligt att enkelt sätta in, dra ut och flytta plåtar och galler under tillagningen - för full kontroll över tillagningen.

SoftClosing+

Tack vare systemet SoftClosing+ räcker ett lätt tryck på ugnsluckan för att den ska stängas av sig själv, ljudlöst och mjukt.

Pyrolys

När ugnen ställs in på självrengöring kommer pyrolysugnens insida upp i extremt hög temperatur (cirka 470 °C). Alla matrester och smuts omvandlas till aska som sedan lätt kan torkas bort med en fuktig svamp.

Katalys

Ugnarna kan utrustas med paneler för katalytisk självrengöring. Panelerna är beklädda med en speciell katalysemalj som absorberar och bränner av matrester och fett. Panelerna för katalytisk självrengöring kan köpas separat (beställ hos din handlare eller kontakta Whirlpools kundservice).
UPPTÄCK PRODUKTERNA I SORTIMENTET
+
FUNKTIONERW11W9W7

6th SENSE

WiFi-UPPKOPPLING

ANVÄNDARGRÄNSSNITT

My Smart Display 4,5 tum

My Smart Display 4,5 tum

My Smart Display 4,5 tum

IXELIUM YTBEHANDLING

TILLAGNINGSPROGRAM

Upp till 140 tillagningskombinationer

Upp till 120 tillagningskombinationer

Upp till 120 tillagningskombinationer

CRISP FRY

CRISP

ÅNGKOKA OCH KOKA

VARMLUFT

UPPVÄRMNING & UPPTINING