Mikrovågsugnar W9

W Collection

Mikrovågsugnar W9

Koppla upp till en ny dimension i matlagningen med 6th SENSE

Titta på filmen
Titta på filmen
SmartDisplay

SmartDisplay

W9 SmartDisplay är ett intuitivt, tydligt och lättläst gränssnitt som enkelt kopplar upp dig mot din mikrovågsugn i W11 serien.
Crisp

Crisp

Njut av snabba och krispiga resultat med Crisp-tekniken. Maten blir läckert gyllenbrun och läckert krispig både på under- och ovansidan på mycket kortare tid och med mindre arbete än med en vanlig ugn. Crisp är bland annat idealiskt för att baka eller steka rätter som: sockerkaka, paj, pizza, potatisklyftor, fisk och kyckling.
Crisp Fry

CrispFry

CrispFry-funktionen en exklusiv funktion som gör att du kan laga rätter med en härlig stekyta och smak med lite eller ingen olja. Få samma frasiga resultat som med en konventionell ugn eller stekpanna, med mindre ansträngning. Med 6th SENSE Crisp kan du snabbt och enkelt värma upp färdigtillagad mat, från fryst till serveringstemperatur. Auto Crisp är bara avsedd för fryst färdigmat.
Zoom fonction chaleur pulsé

Varmluft

Med en kombimikro med varmluftsfunktion kan du baka och laga samma typ av mat som i en vanlig ugn. En effektiv fläkt cirkulerar förvärmd luft jämnt inne i mikrovågsugnen och värmer snabbt upp ugnen till inställd temperatur.
Zoom fonction Steam&Boil

Steam & Boil

Steam & Boil är en funktion som sparar tid och gör det lätt att laga hälsosamma rätter. Genom att använda ånga under tillagningen bevaras matens näringsämnen och smak på bästa sätt. Ett 3-delat ångkokningskärl medföljer som tillbehör och gör att du snabbt och enkelt kan laga smakrika rätter (gäller endast W Collection mikrovågsugnar med Steam & Boil).
TEKNIK

Värma och tina

Tack vare ett system som fördelar mikrovågorna jämnt får du bästa möjliga resultat när du värmer och tinar mat - snabbt och smidigt samtidigt som matens smak, färg och textur bättre bevaras.

Mjukstängande lucka

Upplev känslan av hög kvalitet. De nya mjukstängande gångjärnen gör att luckan stängs mjukt och tyst. Samma typ av gångjärn finns även på W Collection inbyggnadsugnar.

40 cm roterande bottenplatta

Ett större utrymme ger dig större flexibilitet och möjlighet att laga flera rätter samtidigt. Med en bottenplatta på hela 40 cm får du plats för större kokkärl, formar och tallrikar i olika storlekar. Och du får även plats för flera glas, koppar eller formar samtidigt. Den roterande plattan tillsammans med mikrovågssystemet gör att att maten värms jämnt rakt igenom.

SteamClean

Programmet SteamClean använder ånga för att rengöra mikrovågsugnens insida och gör det enkelt att hålla den skinande ren. Häll bara ett glas vatten i det medföljande ångkokskärlet och starta programmet
UPPTÄCK PRODUKTERNA I SORTIMENTET
+
FUNKTIONER W11 W9 W7

6th SENSE

WiFi-UPPKOPPLING

ANVÄNDARGRÄNSSNITT

My Smart Display 4,5 tum

My Smart Display 4,5 tum

My Smart Display 4,5 tum

IXELIUM YTBEHANDLING

TILLAGNINGSPROGRAM

Upp till 140 tillagningskombinationer

Upp till 120 tillagningskombinationer

Upp till 120 tillagningskombinationer

CRISP FRY

CRISP

ÅNGKOKA OCH KOKA

VARMLUFT

UPPVÄRMNING & UPPTINING