Induktionshällar

W Collection

Induktionshällar

Koppla upp till en ny dimension i matlagningen med 6th SENSE

SmartSense

SmartSense

Lättanvänd med videos, bilder och en inspirerande app. 6th SENSE-tekniken assisterar dig steg för steg när du lagar mat och erbjuder upp till 100 tillagningsprogram för olika typer av mat och tillagningsmetoder.
FlexiFull

FlexiFull

FlexiFull gör det möjligt att använda alla värmezonerna som en enda stor, flexibel kokzon. Detta ger dig friheten att fritt flytta runt kokkärl på hällen, och ger dig plats för kastruller och pannor i alla storlekar. FlexiFull håller samma temperatur på hela ytan, värmen fördelas jämnt för att spara värdefull tid och energi.
TEKNIK

6TH SENSE Assisterad matlagning

Hällen känner automatiskt av kokkärlen och smarta sensorer ställer automatiskt in rätt effektnivå för den typ av mat du lagar och säkerställer ett perfekt resultat. Med ett olika tillagningsmetoder per matkategori erbjuds du ett stort antal valmöjligheter att laga delikata måltider i din smak utan ansträgning.

Snygg och flexibel installation

Hällarna har en design som gör att de är lätta att installera, även i extra tunna bänkskivor. Kan monteras i bänkskivor med en tjocklek ned till 1 cm.

iXelium-ytbehandling

Hällar med Whirlpool exklusiva iXelium ytbehanding skyddar glaset mot repor, fingeravtryck och smuts. En avancerad teknologi som gör det lätt att hålla glasytan skinande ren.