Whirlpool är stolt
medlem i IWBI

Whirlpool stöttar och samarbetar med
International WELL Building Institute

På Whirlpool arbetar vi för att förbättra livskvaliteten i hemmet och att ge människor möjligheten till stunder av välbefinnande i vardagen. Våra innovativa lösningar är utformade för att skapa en miljö som låter dig koppla av och fokusera på det som betyder mest.

Vårt varumärkessyfte går perfekt i linje med IWBIs värderingar, och det är därför vi är stolta över att stödja och hjälpa till att driva denna globala rörelse framåt.

Upptäck mer om
International WELL Building Institute

IWBI leder en global rörelse som vill förvandla hur vi ser på hälsa och välmående. Det gör dem med sitt människocentrerade förhållningssätt till byggnader, organisationer och samhällen. De använder sig av "WELL Building Standard" (WELL), en plan för att skapa och certifiera utrymmen där människor håller sig friska och mår bra.


Steg-för-steg-planen anger hur olika hälsofaktorer kan uppnås, så att alla kan vara den bästa versionen av sig själva – hemma och på jobbet. Detta tillvägagångssätt fokuserar på fysisk och mental hälsa, baserat på tio koncept.

Whirlpool och IWBI.Tillsammans for välmående.

Whirlpool och IWBI.
Tillsammans for välmående.

WHIRLPOOL, SOM EN VIKTIG MEDLEM I IWBI, BETONAR VIKTEN AV VÄLMÅENDE I HEMMET OCH PÅ ARBETSPLATSEN.

Som förespråkare för välbefinnande i hemmet stödjer Whirlpool rörelsen – att utveckla innovativa teknologier för att spara energi, vatten och tid och stödja hälsosammare, mindre stressiga utrymmen. När vi lär oss mer om sambanden mellan den fysiska miljön och människors hälsa kan utmärkt produktdesign vara viktig för att förbättra livskvaliteten varje dag.