Whirlpool utvecklar ständigt hållbara och ekologiska produkter och teknologier som förbättrar livet i hemmet.

Whirlpool förbättrar vardagen i hemmet på ett hållbart sätt

Vår vision på Whirlpool är att förbättra livet hemma. 6TH SENSE -teknologin är utformad för att säkerställa intuitiva och användarvänliga upplevelser, samtidigt som resursförbrukningen minimeras. Whirlpool tar hand om människor och planetens välbefinnande, utvecklar innovativ teknik för att spara energi, vatten och tid och stödja hälsosammare, mindre stressande miljöer.

Whirlpools teknologier som hjälper till att spara på resurser och bevara vår planet

Whirlpools produktfunktioner justerar automatiskt energi- och vattenförbrukningen i tvättmaskiner och diskmaskiner.

6TH SENSE- TEKNOLOGI

Intuitiv intelligens. Avancerad prestanda.

Whirlpools 6TH SENSE-teknologi hjälper dig att välja rätt inställningar automatiskt tack vare smarta sensorer i produkterna.

Våra intuitiva funktioner kan automatiskt justera energi- och vattenförbrukningen i tvättmaskiner och diskmaskiner. De minimerar temperaturfluktuationen i din kyl och frys och justerar tvättmedelsförbrukningen i din tvättmaskin. Allt för att göra ditt liv bättre på ett hållbart sätt.
De nya Whirlpool Supreme Silence-tvättmaskinerna använder inte mer vatten än nödvändigt tack vare avancerad teknik.

TEKNIK FÖR ATT SPARA PÅ VATTEN

Avancerad teknik förbättrar rengörningsprestandan

De nya Whirlpool Supreme Silence-tvättmaskinerna använder så lite vatten som möjligt för att säkerställa extraordinära besparingar vid varje användning. Eftersom mängden vatten som används justeras efter tvättmängden och vattnet sprutas direkt på kläderna via toppmunstycket, förbättrar denna avancerade teknik rengöringsprestandan vilket säkerställer ökad effektivitet.
*Testad med fullbelastning på 45 min, Bomull, Blandtvätt och ECO 40-60-program med och utan WaterSave och 6TH SENSE
AutoDose-tekniken sparar tvättmedel vid varje tvätt.

AUTODOSE

Spara tvättmedel med AutoDose

Att spara tvättmedel vid varje cykel är viktigt: både för dig, dina plagg och för planeten.

AutoDose: en enkel upplevelse med upp till 26 tvättar* utan påfyllning av tvättmedel.
Fyll på tvättmedel och sköljmedel en gång och låt systemet sköta resten, så att du kan ägna din tid åt det som betyder mest för dig.

Genom att dosera precis rätt mängd tvättmedel undviker denna effektiva dosering också att fiber slits ut på grund av överdriven användning av tvättmedel.
*Användning av 35 ml behållare för flytande tvättmedel med en tvättmängd på 5 kg (normativ bomullsmängd enligt IEC 60456 Standard), och en tvättmedelskoncentration på 4X(Mid 20<ml<35).
NaturalDry är ett system designat för jämn torkning av disk tack vare ett naturligt luftflöde.

NATURALDRY-TEKNOLOGI

Maximal effektivitet och säkerhet garanteras

Upp till 70 % bättre resultat. Upp till 15 % lägre energikonsumtion*.

NaturalDry är ett automatiskt dörröppningssystem designat för jämn torkning av disk tack vare ett naturligt luftflöde. Dörren öppnas automatiskt och säkert när temperaturen inuti sjunker avsevärt, för att låta den naturliga luften komma in i diskmaskinen och torka alla föremål med enastående resultat och stora energibesparningar.
* baserat på den genomsnittliga torkningsförmågan och motsvarande energiförbrukning på en Whirlpool inbyggd diskmaskin med två korgar med NaturalDry för en kombinerad last inklusive plast, glas, stål och porslin jämfört med en Whirlpool inbyggd diskmaskin med två korgar utan NaturalDry. Torkresultatet kan variera beroende på diskmaskinsmodell och belastning.
Whirlpools induktionshäll i100 med CleanProtect-teknik

CLEANPROTECT

Skydda planeten när du rengör spishällen

CleanProtect-teknologi består av en nanobeläggning som täcker en i100 induktionshälls yta. Tack vare den kan du rengöra din spishäll genom att bara använda vatten och spara upp till 6 flaskor av avfettningsmedel*
* Besparing beräknad under en period av 1 år, med 11,4 ml generiskt avfettningsmedel (motsvarande 6 spray) som används 8 gånger i veckan; flaskkapacitet 750 ml.

Ta reda på hur mycket vatten och energi du kan spara

Whirlpools produkter anpassar sig till konsumenternas behov, garanterar en enkel upplevelse och respekterar planeten och dess resurser tack vare vår 6TH SENSE-teknik. Den kombinerar intuition och prestanda samtidigt som den minimerar matsvinn, vattenanvändning, kemikalier och energi.


Det är dags att slå på sparläget med Whirlpool!

Tack vare 6TH SENSE-teknik kan du enkelt spara både pengar och planeten! Varje cykel ger dig perfekta resultat och energi- och vattenbesparingar vilket bidrar till hållbarhet och ekologi.

Whirlpool tilldelades en guldmedalj från EcoVadis hållbarhetsbedömning 2023

EcoVadis, som är en internationell bedömare som utvärderar företag och deras leverantörers arbete med miljö, etik och socialt ansvar, tilldelade Whirlpool EMEA en guldmedalj för EcoVadis hållbarhetsbedömning 2023.

Guldmedaljen placerade Whirlpool i topp 5 % av de globala företag som utvärderades och det visar vårt långvariga engagemang för miljömässig hållbarhet och socialt ansvar.