Nya MaxiSpace diskmaskin

Nya MaxiSpace diskmaskin

Upptäck den största* 3:e korgen med integrerade vattenstrålar.

*Baserat på försäljningsvolym bland de 5 främsta ledande varumärkena i juni 2023.

Upplev SpaceClean: den största 3:e korgen

Perfekt designad för att enkelt ha plats för allt - från höga glas till stora skålar och grytor - och för att frigöra plats för extra föremål.

*Baserat på försäljningsvolym bland de 5 främsta ledande varumärkena i juni 2023.
En tredje korg med integrerade vattenstrålar

En tredje korg med integrerade vattenstrålar

SpaceClean är den första* 3:e korgen med integrerade vattenstrålar 
på marknaden. Den är designad för att nå alla hörn av din disk och säkerställa perfekt rengöring.
*Avser alla modeller av diskmaskiner med 3:e korg med integrerade riktade vattenstrålar som säljs under s varumärken: Whirlpool, Hotpoint, Hotpoint/Ariston, Bauknecht. Marknad: EMEA (Europa, Mellanöstern, Afrika). Maj 2023.
Mer plats med MaxiSpace-kar

Mer plats med MaxiSpace-kar

Detta rymliga kar erbjduer +10%* EXTRA PLATS: ingen disk kvar i diskhon, oavsett tillfälle eller hur mycket som behöver diskas.
*Jämförelse mellan Whirlpool diskmaskinsmodeller med standardkar och Whirlpool diskmaskinsmodeller med MaxiSpace-kar. Extra utrymme avser den ökade totala platsen bland de tre ställen.

AutoProgram med 6THSENSE-teknik

Spara upp till 40 %* på vatten och energi med våra automatiska program tack vare 6TH SENSE-teknik.
 Den känner av mängden disk och smutsnivån för att intelligent anpassa cykel- och programinställningarna.

*Interna tester med jämförelse av minst intensiva och mest intensiva utförande av cyklerna. Sparresultat hänvisade till AutoMixed-programmet. Olika nivåer av besparingar nåddes på de andra cyklerna.
Upptäck PowerClean Pro

Upptäck PowerClean Pro

+60%* kraftigare vattenstrålar placerade i den nedre korgen: njut av perfekt ren disk utan fördisk även med fastbränd mat. 
PowerClean Pro ger också +30 %** extra utrymme i den nedre korgen.
PowerClean Pro also provides +30%** extra space in the lower rack.
*Procentandel beräknad mot vattenkraften i cykeln utan alternativ aktiverat.
**Procentandel beräknad mot utrymmet i modeller av samma Whirlpool-serie utan PowerClean-lösningen.
Torka din disk med NaturalDry

Torka din disk med NaturalDry

Upp till 99 %* torkprestanda, upp till 40 %** energibesparing: detta speciella system öppnar automatiskt luckan i slutet av cykeln för att torka disken naturligt.
*Baserat på genomsnittlig torkprestanda för Whirlpool inbyggd diskmaskin med 3:e korg och NaturalDry med blandat innehåll inklusive plast, glas, stål och porslin jämfört med Whirlpool inbyggd diskmaskin med 3:e korg utan NaturalDry. Resultaten för torkningen kan variera beroende på diskmaskinsmodell och belastning. **Procentandel av energibesparing beräknad kontra avaktiverat NaturalDry-alternativ för Eco-programmet.
ANDRA FUNKTIONER

Intuitivt användargränssnitt

Allt som krävs är en enkel gest för att välja önskad cykel/alternativ och för att visualisera djupgående information om funktioner och program på displayen.

Nytt skensystem

En ny design av botten av karet, den inre dörren och hjulen på den nedre korgen för att säkerställa en mjukare rörelse av korgen och en enkel användning även när disken inkluderar tunga tallrikar och kastruller.

Tystgående alternativ

Ett specifikt alternativ som minskar ljudnivån upp till 3dBA* samtidigt som den uppnår perfekt tvätt- och torkprestanda.
*Interna tester för att jämföra ljudnivån för cykeln med och utan tyst alternativ aktiverat. Brusreduceringen är mellan 1dBA och 3dBA beroende på vald cykel.
Designat för alla 
köksstilar

Designat för alla 
köksstilar

Det enkla installationssystemet säkerställer en mycket flexibel höjdjustering. Dörrpanelen kan bli upp till 84 cm hög och sockeln kan reduceras ner till 0 cm. Den nya diskmaskinen är utrustad med skjutbara gångjärn som gör det möjligt att stödja paneler av olika material med en vikt från 3 kg till 10 kg och från 16 mm till 25 mm tjocka.