Induktionshäll W3-W5

Induktionshäll W3-W5

Intuitiv matlagning och tid för dig.

Spela filmen
Spela filmen
Cuisson sur la place induction Whirlpool

Vikten i att avsätta tid till de saker som betyder mest.

Vi vet hur viktigt det är att ha tid att spendera på de saker som är viktigast för oss. Det är därför Whirlpools nya induktionshäll är utformad för att ge dig det bästa av din tid och matcha ditt liv. Det finns inga komplicerade funktioner att förstå eller förhålla sig till: bara de som är intuitiva och användbara för dig.
Håll varm
Smält
Sjuda
Koka
Håll varm
 •  
  Håll maten varm för att hinna läsa slutet av historien.

  Håll maten varm med ett finger. Funktionen Håll varm upprätthåller den perfekta temperaturen när maten är färdig, utan risk för att bränna den.

Smält
 •  
  Smält medan musiken smälter ditt hjärta.

  Smält ingredienserna med ett tryck. Smältnings funktionen ger delikat mat, så som choklad och smör, den perfekta temperaturen för smältning utan att den bränner vid.

Sjuda
 •  
  Låt sjuda medan du gör dig i ordning.

  Långsam matlagning utan att bränna den. Funktionen sjuda tar hand om maträtter som behöver längre tid. Vätskan i maten förångas långsamt, håller maten saftig och förhindrar att den fastnar och bränner vid i pannan eller kastrullen.

Zoom fonction "bouillir"
 •  
  Koka medan du njuter av bubblorna.

  Koka vatten och håll det kokande. Kokningsfunktionen håller allt under kontroll. Den värmer effektivt vattnet för att förhindra överkokning och spill, utan att slösa bort energi.

Maximal flexibilitet.

ConnexionZone
FlexiSide
FlexiCook
ChefControl
ConnexionZone
 • ConnexionZone
  Kopplar samman två kokzoner för större kastruller.

  Stora kärl och kastruller hittar sitt idealiska utrymme med ConnexionZone. Två kokzoner kan användas separat eller enkelt kopplas samman för en större zon.

Flexiside
 • Flexiside
  Kombinerar kokzoner för maximal flexibilitet.

  FlexiSide maximerar det flexibla området tack vare fyra induktorer. Matlagningszonerna kan användas separat eller sammanfogas vertikalt, så att kastruller kan placeras och flyttas fritt på området.

FlexiCook
 • Flexicook
  Använd två zoner som en flexibel zon med samma temperatur.

  FlexiCook tillåter flexibel användning genom att kombinera två kokzoner med samma temperatur. Flexizonen förblir aktiv när kastruller flyttas på området. Antingen kan du använda halva eller täcka hela zonen.

ChefControl
 • Chefcontrol
  Från hög till låg temperatur genom att bara flytta kastrullen.

  ChefControl delar in hällen i 3 olika värmezoner och aktiverar dem automatiskt beroende på kastrullens placering. Kastrullen kan flyttas från ett område till ett annat, så att maten kan fortsätta tillagas vid olika temperaturer: en hel kokprocess skapas, från hög till låg temperatur, genom att enkelt flytta kastrullen på hällen.

ENKEL ATT BYTA UT

Zoom plaque induction

Inga justeringar eller ändringar behövs.

Induktionshäll på 60-65 cm passar perfekt till standard gasutskärning*.


Energihantering

Det är möjligt att byta till en induktionshäll utan att påverka det elektriska systemet: Kraften på induktionsplattans topp är inställd på 7,2 kW och kan enkelt justeras till 2,5 kW, 4 kW eller 6 kW.

*giltig vid en gashäll på 480x560 mm.
Designad för att passa enkelt.

Inget mellanrum

Strukturen av inget mellanrum gör det möjligt att lägga hällen direkt på bänkskivan (endast 0,5 mm mellanrum).

Ingen frontventilation

Kräver inget utrymme under för ventilation på framsidan och ger därför inga begränsningar för estetik.

Minsta tjocklek på bänkskivan

är 12 mm med en låda under eller 28 mm för installation med ugn under.
ANDRA FUNKTIONER

iXeliumbehandling

Skönhet möter funktionalitet i en revolutionerande, minimalistisk design. iXelium, den innovativa glasytbehandlingen garanterar överlägsen och varaktig glans. iXelium-beläggningen gör hela glasytan mycket resistent mot repor och kemikalier och är mycket lätt att rengöra. Elegant enkelhet för ett distinkt premiumutseende.

Direkt Mappning & Direkt Access

Styrsystemet är mer intuitivt och interaktivt än tidigare. Den kartlägger kokzonerna och ger konsumenten en klar förståelse för kontrollen av varje zon. Tydlig kontroll av effektnivåerna underlättar kontrollen av koknivån.