Ny induktionshäll med CleanProtectTM

Ny induktionshäll med CleanProtectTM

Den häll som är lättast att rengöra* – med bara vatten.

*Jämfört med Whirlpools induktionshällar utan beläggning.

Torka bort rengöringsstressen

Få allt rent med bara lite vatten och utan stress.

Skydda spishällen, 
skydda planeten

Skydda spishällen, 
skydda planeten

Visste du att du tack vare CleanProtect™ kan spara upp till 6 flaskor rengöringsmedel*?
*Besparing beräknad under en period av 1 år, med 11,4 ml generiskt rengöringsmedel (motsvarande 6 sprayer) som används 8 gånger i veckan; flaskkapacitet 750 ml.

Njut av matlagningen

Med 6TH SENSE-teknik handlar perfekt matlagning verkligen om intuition. Att ställa in rätt temperatur är inte längre ett problem, tack vare 4 speciella förinställda funktioner. Allt som krävs är att välja program – hålla varm, smälta, sjuda, koka – och hällen ställer automatiskt in den bästa effektnivån för önskad tillagningsmetod.

Hålla varm
Smälta
Sjuda
Koka
#
 • Hålla varm

  Håll maten varm med fingertoppen. Varmhållningsfunktionen håller maten vid den idealiska temperaturen efter tillagning, utan risk att maten bränns

#
 • Smälta

  Smält ihop ingredienser med ett klick.
 Smältfunktionen ger känslig mat, som choklad och smör, den idealiska temperaturen för smältning, för att minimera risken att maten bränns eller fastnar.

#
 • Sjuda

  Tillaga långsamt utan risk för att maten bränns vid.
 Funktionen för sjudning tar hand om rätter som tillagas långsamt. Så vätskor avdunstar långsamt, håller maten saftig och förhindrar att den fastnar i botten av grytan.

#
 • Koka

  Koka upp vatten och håll det kokande.
 Kokfunktionen håller allt under kontroll, 
den värmer effektivt upp vatten och förhindrar spill och slöseri av energi.

Kombinera kokzonerna efter dina behov

ConnexionZone
FlexiSide
ChefControl
FlexiCook
#
 • ConnexionZone

  Den perfekta platsen för grytor och stekpannor av alla storlekar. Två oberoende kokzoner som enkelt kan kopplas ihop för att rymma större kokkärl.

#
 • FlexiSide

  Maximerar utrymmet och skapar en jämn värmefördelning tack vare 4 induktorer. Kokzoner kan användas separat eller länkas samman vertikalt, så att kokkärl kan placeras och flyttas var som helst på området.

#
 • ChefControl

  Delar in hällen i 3 olika värmezoner och aktiverar dem automatiskt beroende på kastrullens läge. Pannor kan flyttas från ett område till ett annat, så att rätter kan fortsätta tillagas vid olika temperaturer: en hel tillagningscykel, från hög till låg temperatur, genom att helt enkelt skjuta pannan på ytan.

#
 • FlexiCook

  Ger en flexibel användning av området som skapas genom att kombinera två kokzoner med samma värmenivå. FlexiZone förblir aktiv genom att flytta grytan på området, antingen använda den eller täcka den helt.

Andra funktioner

Power Management

Total flexibilitet även när det kommer till förbrukning: det är möjligt att ställa in önskad maxeffekt genom att välja en av fyra befintliga nivåer: 2,5 kW, 4,0 kW, 6,0 kW eller 7,2 kW. Hällen fördelar automatiskt värmen till alla kokzoner, och respekterar alltid den förinställda gränsen.

Direkt registrering
 & direkt tillgång

Ett nytt användargränssnitt gör interaktionen med hällen enklare än någonsin. Den kartlägger kokzonerna och ger en tydlig förståelse av kontrollerna för varje zon. Och med direkt tillgång till effektnivåerna är hanteringen av hällen ännu smartare.

Designad för att passa utan ansträngning

Den nya Whirlpool induktionshällens design har optimerats för att smidigt passa alla kök. Den kräver inget utrymme undertill för frontventilation utan några estetiska begränsningar.
Tack vare sin 0-gap-struktur läggs glaset direkt på bänkskivan, även de smalaste.
Den minsta bänkskivans tjocklek som krävs är 12 mm utan ugn eller 28 mm med ugn.
Och utan några justeringar eller modifieringar glider den utan ansträngning i 60 och 65 cm gasspisöppning*.
Resultatet är en sömlös, överlägsen installationsupplevelse.

*Gäller för 60-65 induktionshällar på 480x560 gashällsutskärning.