Machine à laver Whirlpool FreshCare+ Steam

NYA WHIRLPOOL FRESHCARE+

100 % fräschör även om du glömmer att ta ur tvätten.

Tambour machine à laver Whirlpool avec vêtements et vapeur

FreshCare+

Förlänger känslan och doften av nytvättat.
Nya FreshCare+ håller kläderna fräscha och motverkar att det uppstår dåliga lukter när våt tvätt ligger kvar i maskinen en längre stund efter att maskinen tvättat klart. Så det är en perfekt lösning när du inte hinner eller kommer ihåg att ta hand om tvätten när den är färdigtvättad och redo att plockas ut. Med FreshCare+ funktionen blir det möjligt att njuta av mjuka nytvättade plagg - som doftar fräscht - i upp till 6 timmar efter tvättprogrammets slut.
FreshCare+ cykeln masserar skonsamt tvätten med långsamma trumrörelser i kombination med ånga som regelbundet sprutas in i trumman. Genom detta cirkuleras luften, vilket minskar risken för att dålig lukt uppstår, samtidigt som plaggens fuktiga fibrer luftas och mjukas upp.

FreshCare+ kan aktiveras när du ställer in tvättprogrammet eller under pågående tvätt.
Tambour machine à laver Whirlpool avec chemise bleue et vapeur

SteamRefresh

Eliminera lukter och veck på bara 20 minuter.
SteamRefresh ger dina plagg ny fräschör för att undvika onödig tvättning. Maskinen genererar ett flöde av ånga som tränger in i fibrerna, tar bort obehagliga lukter, slappnar av fibrer och jämnar ut veck.
Smarta tvättfunktioner

SoftMove

Skräddarsydd klädvård för alla typer av textilier Under tvättprogrammet anpassar det nya SoftMove-systemet trummans rörelsemönster och hastighet efter tvättens storlek och typ. Trumrörelserna är anpassade för varje enskild tvättfas under tvättcykeln, från programmets början till avslutande centrifugering, för att säkerställa ett fläckfritt resultat och samtidigt skona dina kläders färg och form. Det är möjligt att välja mellan 14 olika program, alla designade för att möta dina tvättbehov - från att tvätta grövre textilier som jeans och bomull till mer ömtåliga ylle- eller silkesplagg

Clean+

Anpassar den rengörande effekten efter dina behov Med Clean+ funktionen går det att anpassa tvättprogrammet efter hur pass smutsig tvätten är. Det är möjligt att välja mellan 3 nivåer för att optimera programmet efter behov: Intensiv, Daglig och Snabb.

InverterMotor

I hjärtat av maskinen finns en avancerad motor som är byggd för att vara mycket tystgående och säkerställa att din tvättmaskin får en lång livslängd. Denna borstlösa motor är mycket energieffektiv och erbjuder energibesparingar som gör att den hamnar i energieffektivitetsklass C.