Vi presenterar


FreshCare+

Håller dina plagg fräscha
efter tvättprogrammet är klart.

Maskinen tar hand om tvätten med skonsam tumling och ånga*.

läs mer nedan

*FreshCare+ funktionen förebygger risken att dålig lukt uppstår (inuti tvättmaskinen) upp till 6 timmar efter tvättcykelns slut. Ej möjligt tillval till program för känsliga textilier och stora plagg/täcken.

6th sense

Upplev ett smartare sätt att tvätta

6TH SENSE sensorteknik känner av och anpassar automatiskt tvättprogammet efter mängden tvätt och typ av textilier. Denna intelligenta teknik garanterar ett optimalt tvättresultat med minsta möjliga förbrukning av tid, vatten och energi.

fresh care

FreshCare+

Förlänger känslan och doften av nytvättat

Nya FreshCare+ håller kläderna fräscha och motverkar att det uppstår dåliga lukter när våt tvätt ligger kvar i maskinen en längre stund efter att maskinen tvättat klart. Så det är en perfekt lösning när du inte hinner eller kommer ihåg att ta hand om tvätten när den är färdigtvättad och redo att plockas ut. Med FreshCare+ funktionen blir det möjligt att njuta av mjuka nytvättade plagg - som doftar fräscht - i upp till 6 timmar efter tvättprogrammets slut.

FreshCare+ cykeln masserar skonsamt tvätten med långsamma trumrörelser i kombination med ånga som regelbundet sprutas in i trumman. Genom detta cirkuleras luften, vilket minskar risken för att dålig lukt uppstår, samtidigt som plaggens fuktiga fibrer luftas och mjukas upp.

FreshCare+ kan aktiveras* när du ställer in tvättprogrammet eller under pågående tvätt.

* Ej möjligt tillval till program för känsliga textilier och stora plagg/täcken.

soft move

SoftMove

Skräddarsydd klädvård för
alla typer av textilier

Under tvättprogrammet anpassar det nya SoftMove-systemet
trummans rörelsemönster och hastighet efter tvättens storlek och typ. Trumrörelserna är anpassade för varje enskild tvättfas under tvättcykeln, från programmets början till avslutande centrifugering, för att säkerställa ett fläckfritt resultat och samtidigt skona dina kläders färg och form.

Det är möjligt att välja mellan 14 olika program, alla designade för att möta dina tvättbehov - från att tvätta grövre textilier som jeans och bomull till mer ömtåliga ylle- eller silkesplagg.

En avancerad motor gör det möjligt för SoftMove-systemet att använda flera olika specialdesignade trumrörelser - en kombination av acceleration, hastighet, pauser och rotation, faktorer som tillsammans ger bästa möjliga klädvård och tvättresultat.

Smarta tvättfunktioner

15°

LIKA RENT VID 15°C SOM VID 40°C*

Den perfekta tvättcykeln för att bevara kläderna och dess färger snygga längre. Tvättar vid 15°C och ger samma tvättresultat som vid 40°C, med extra varsam hantering. Tack vare SoftMove och trummans skräddarsydda rörelser fördelas tvättlasten så att tvättmedlet absorberas bättre och verkar effektivt även vid mycket låg temperatur.

*Jämfört med daglig/mix program (40°C/59’), halv last.

clean

Anpassar den rengörande effekten efter dina behov

Med Clean+ funktionen går det att anpassa tvättprogrammet efter hur pass smutsig tvätten är. Det är möjligt att välja mellan 3 nivåer för att optimera programmet efter behov: Intensiv, Daglig och Snabb.

motor

En avancerad och pålitlig motor som håller länge

I hjärtat av maskinen finns en avancerad motor som är byggd för att vara mycket tystgående och säkerställa att din tvättmaskin får en lång livslängd. SenseInverter motor är mycket energieffektiv och spar upp till 30% energi jämfört med energiklass A+++.

Användarvänlig design som är snygg att se på

Nya FreshCare+ tvättmaskiner har en stilren design i modernt snitt med en intuitiv kontrollpanel som är mycket lätt att hantera. Den breda dörröppningen, tillsammans med det ergonomiskt utformade handaget, underlättar den dagliga användningen ytterligare.

FreshCare+ sortiment

Whirlpool frontmatad tvättmaskin:
8 kg - FWG81484W EU

FWG81484W EU
Läs mer

Whirlpool frontmatad tvättmaskin:
9 kg - FWG91484W EU

FWG91484W EU
Läs mer

Whirlpool frontmatad tvättmaskin:
9 kg - FWG91484WS EU

FWG91484WS EU
Läs mer
pin

Hitta en Whirlpool återförsäljare nära dig

Sök nu

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra

Jämför ( Produkter)

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra