• Recept
  • Rödbets- & chèvregratäng

Rödbets- & chèvregratäng

FÖRBEREDELSE
10 min

MATLAGNING
45 min

Rödbets- & chèvregratäng

INNEHÅLL

  • Efter smak salt
  • 600 g rödbetor
  • 200 g chèvre
  • 5 dl crème fraiche

Gör så här

Steg 1.Tvätta betorna och koka dem mjuka i saltat vatten ca 45 min. Skölj dem sedan i kallt vatten och dra bort skalet. Skär dem i klyftor.

Steg 2.Värm ugnen till 200º C varmluft.

Steg 3.Smula chèvren och blanda med crème fraichen och betorna. Smaka av med salt.

Steg 4.Häll ner alltsammans i en ugnsfast form och ugnsbaka ca 20 min.

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra

Jämför ( Produkter)

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra