• Recept
  • Ravioli i grädd- och tomatsås

Ravioli i grädd- och tomatsås

FÖRBEREDELSE
25 min

MATLAGNING
20 min

En enkel rätt som kan tillfredsställa de mest krävande smaklökar. Såsen som fås genom att kombinera grädde och tomatsås kallas även "Sugo Rosa" och den passar perfekt till många olika slags ravioli. Nu måste du bara välja fyllning.

INNEHÅLL

  • en nypa salt
  • 500 g ravioli
  • 1 flaska passerade tomater
  • 1 paket vispgrädde
  • så mycket som behövs olja
  • 1 medelstor lök
  • Några stycken basilikablad

Gör så här

1.Stek löken i olja i ett Pyrex®-kärl i 2 minuter med mikrovågsugnen på maximal effekt.

2.Häll i de passerade tomaterna, salt och basilika. Täck kärlet och laga i 10 minuter med mikrovågsfunktionen på max effekt.

3.Häll i grädden och laga i ytterligare 4 minuter med mikrovågsugnen på maximal effekt.

4.Häll ner raviolin i såsen, rör om och laga i 4 minuter med mikrovågsfunktionen på maximal effekt. Servera.

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra

Jämför ( Produkter)

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra

-->