Du kan inte jämföra mer än 3 apparater. Ta bort en artikel innan du lägger till en ny.
1.Koka spenaten tills den är mjuk och häll av allt överskottsvatten. Hacka spenaten grovt och blanda sedan ricotta, ägg, parmesan, percorino-ost, peppar och muskotnöt i en skål.
2.Ströa crisp®-tallriken med ströbröd. Kavla ut smördegen på en mjölad yta och dela den på hälften. Kontrollera att båda halvorna är tillräckligt stora och formade för att kunna täcka crisp®-tallriken. Placera den ena halvan av degen över crisp®-tallriken och kontrollera att kanterna är något tjockare.
3.Täck degen med ostskivorna och sprid ut spenat- och ostblandningen jämnt över. Placera den andra halvan av smördegen över blandningen. Nyp ihop kanterna och nagga smördegslocket med en gaffel. Pensla med uppvispad äggula och en skvätt mjölk. Använd crisp®-funktonen och grädda i 12 minuter.