Whirlpool induktionshäll - WS Q0530 NE
Teknik/Funktioner
Innovativ teknik, avancerade reglage och specialiserade material hjälper dig att tillaga läckra maträtter, minskar tillagningstiden samt guidar dig via automatiska inställningar.
Direkt kartläggning
Induction technology
Snabbare, energieffektiv matlagning.
Induktionshällar värmer snabbt pannan, inte hällen, med minimalt med läckage av värme till ytan eller omgivningen. Detta gör att induktionshällar är mer energieffektiva än traditionella keramiska hällar och gashällar. Förutom att spara tid och energi innebär induktion också mer exakt temperaturstyrning och enklare rengöring.
Effekthantering
Kontrollerad energiförbrukning.
Med Power Management-funktionen ställer du in din spis effektnivå för att undvika att överbelasta energiförsörjningen till ditt hem.
Booster
Njut av supersnabba tillagningstider med booster-hällen.
3Kw Booster
Boosterfunktion som spar tid.
Den här Whirlpool-spisen har en 3Kw booster för snabbare, effektivare uppvärmning.
6TH SENSE AUTOMATISKA FUNKTIONER
Att ställa in rätt värmenivå är inte längre något problem, tack vare fyra särskilda förinställda funktioner – upp till fyra för varje matlagningszon. Välj bara program så ställer hällen automatiskt in den bästa värmenivån för önskad matlagningsmetod.
Design
Karakteristiska, estetiska inslag, såsom användarvänlig grafik, intuitiva, ergonomiska reglage samt andra attraktiva designinslag.
Energieffektivitet
Spishällars energiklass. Ju högre gradering enligt vår femgradiga skala, desto mer energieffektiv är produkten.
Induction technology
Snabbare, energieffektiv matlagning.
Induktionshällar värmer snabbt pannan, inte hällen, med minimalt med läckage av värme till ytan eller omgivningen. Detta gör att induktionshällar är mer energieffektiva än traditionella keramiska hällar och gashällar. Förutom att spara tid och energi innebär induktion också mer exakt temperaturstyrning och enklare rengöring.
Teknisk specifikation
2 induktionszoner. denna induktionshäll från Whirlpool är utrustad med: Avancerad teknik som värmer upp kastrullen, inte hällen, vilket minskar energispridningen och ger ett utmärkt tillagningsresultat. Elektrisk energiförsörjning.