Whirlpool induktionshäll - SMC 774 F/BT/IXL
Teknik/Funktioner
Innovativ teknik, avancerade reglage och specialiserade material hjälper dig att tillaga läckra maträtter, minskar tillagningstiden samt guidar dig via automatiska inställningar.
Induction technology
Snabbare, energieffektiv matlagning.
Induktionshällar värmer snabbt pannan, inte hällen, med minimalt med läckage av värme till ytan eller omgivningen. Detta gör att induktionshällar är mer energieffektiva än traditionella keramiska hällar och gashällar. Förutom att spara tid och energi innebär induktion också mer exakt temperaturstyrning och enklare rengöring.
FlexiSide
Anpassa storleken på kokzonen efter dina behov genom att kombinera två zoner till en.
Smart Set
Sex automatiska tillagningsfunktioner, den lätta vägen till enastående resultat.
iXelium
Långvarig glans.
Den revolutionerande iXelium-behandlingen skyddar din häll från repor och smuts. En ytbehandling som gör det mycket lätt rengöra hällen och hålla den skinande ren - att allt du behöver är vatten och en mjuk trasa.
Chef Control
Delar in hällen i tre eller fyra matlagningszoner och aktiverar dem samtidigt på en förinställd effektnivå. Kokkärlen kan flyttas från en del till en annan utan att interagera med gränssnittet så att rätterna kan tillagas vid olika temperaturer med hög flexibilitet.
ECO BOOSTER
Smarta besparingar.
EcoBooster-funktionen sparar upp till 10% energi (jämfört med standardboostrar). Den känner av vilken effekt, tid och energi som behövs för att koka vatten i högst 9 minuter, sedan byter den automatiskt till en lägre effekt för att hålla vattnet kokande.
Matlagningsfunktioner
Tillgång till speciella matlagningsfunktioner.
Chef Control
Chef Control är en innovativ lösning som låter dig laga mat utan att behöva anpassa hällens temperatur. Dra helt enkelt grytan till den temperaturzon som du önskar för enkel tillagning av goda måltider.
Mocka
Mockafunktionen är speciellt framtagen för att tillaga mockakaffe.
Flexibel matlagning
Automatiska effektinställningar.
Din spis justerar automatiskt effektnivå i enlighet med vilken matlagningsfunktion du väljer på din touch display.
ECO BOOSTER
Smarta besparingar.
EcoBooster-funktionen sparar upp till 10% energi (jämfört med standardboostrar). Den känner av vilken effekt, tid och energi som behövs för att koka vatten i högst 9 minuter, sedan byter den automatiskt till en lägre effekt för att hålla vattnet kokande.
Lågtemperaturfunktion
Smält på låg temperatur.
Lågtemperaturläge idealisk för försiktig smältning av exempelvis choklad och smör.
Varmhållning
Varma måltider när som helst.
Energisnålt varmhållningsläge som förhindrar att maten kallnar medan du lagar resten av måltiden.
Design
Karakteristiska, estetiska inslag, såsom användarvänlig grafik, intuitiva, ergonomiska reglage samt andra attraktiva designinslag.
iXelium
Långvarig glans.
Den revolutionerande iXelium-behandlingen skyddar din häll från repor och smuts. En ytbehandling som gör det mycket lätt rengöra hällen och hålla den skinande ren - att allt du behöver är vatten och en mjuk trasa.
Frontplacerad kontrollpanel
Få total kontroll över din matlagning. Upplev smidig matlagning med en kontrollpanel som är praktiskt placerad på hällens framkant och som har ett mycket intuitivt gränssnitt.
Energieffektivitet
Spishällars energiklass. Ju högre gradering enligt vår femgradiga skala, desto mer energieffektiv är produkten.
Induction technology
Snabbare, energieffektiv matlagning.
Induktionshällar värmer snabbt pannan, inte hällen, med minimalt med läckage av värme till ytan eller omgivningen. Detta gör att induktionshällar är mer energieffektiva än traditionella keramiska hällar och gashällar. Förutom att spara tid och energi innebär induktion också mer exakt temperaturstyrning och enklare rengöring.
Teknisk specifikation
6 induktionszoner. FlexiCook-kokzon, två zoner som enkelt kan ställas om och fungera som en enda stor zon. Elektrisk energiförsörjning. Touchkontroll med skjutreglage som ger dig exakt kontroll över din matlagning och med vilken du med ett lätt tryck med fingret kan reglera temperaturen. Avancerad teknik som värmer upp kastrullen, inte hällen, vilket minskar energispridningen och ger ett utmärkt tillagningsresultat.