Vanliga frågor

Det finns olika energiförbrukningsnivåer. Vilken bör jag använda?

A och A+ erbjuder den lägsta energiförbrukningen. Detta betyder att de både är kostnadseffektiva och miljövänliga.

Temperaturen inne i produkten är för hög/låg. Vilka är de korrekta temperaturinställningarna?

Följande lufttemperaturer i mitten av skåpen är optimala: Kylskåp +3,5, °C Svalskåp 0 °C, Frys *** -18°C, Frys * -6°C, Frys ** -12°C, Frys **** -24°C (då du använder dig av FastFreeze-alternativet, inte vid normal funktion.).

Hur högt över spishällen måste en köksfläkt sitta?

Var vänlig kontrollera bruksanvisningen för din modell. Generellt sett rekommenderar vi ett avstånd på 750 mm ovanför en gasspis och 650 mm ovanför en elektrisk spis. Om det följde med extra information om höjden på din köksfläkt var vänlig följ då detta rekommenderade avstånd.

Vad för slags kokkärl kan jag använda i min mikrovågsugn?Vad för slags kokkärl kan jag använda i min mikrovågsugn?

Var vänlig kontrollera tillverkarens rekommendationer när du använder aluminiumfolie, metall, plastfolie, påsar, lock, serviser, burkar, keramik, lergods, porslin, melamin, pappersservetter, papperstallrikar, servetter.
Det är säkert att använda vaxat papper, keramiskt glas och glas.

Hur kan jag göra för att bevara min mat under strömavbrott?

Om du får strömavbrott i ditt hus så varierar det hur länge frysen håller sig kall. En full frys håller sig kall längre än en halvfull, och en frys full med kött håller sig kall längre än en frys med tillagad mat. För att bevara temperaturen kall så länge som möjligt - håll frysdörren stängd. Om frysen inte är full kan du använda tidningspapper runt produkterna för att isolera dem.

Varför kan jag inte använda metallföremål i mikrovågsugnen?Varför kan jag inte använda metallföremål i mikrovågsugnen?

Mikrovågsugnens strålning reflekteras av metall. Om för mycket strålning är riktad mot en punkt kommer detta att resultera i gnistor. Detta skadar förmodligen din mikrovågsugn.Mikrovågsugnens strålning reflekteras av metall. Om för mycket strålning är riktad mot en punkt kommer detta att resultera i gnistor. Detta skadar förmodligen din mikrovågsugn.

Varför fryser frysen för mycket?

Om stora mängder is bildas på kort tid, gör så här: se till att FastFreeze knappen inte är intryckt. Termostaten bör inte stå på sin max-inställning. Se till att frysens dörr/lock inte blockeras av frysens innehåll. Kontrollera att dörrtätningen är i bra skick och att den är i kontakt med skåpet överallt.

Hur mycket diskmedel ska jag använda i min diskmaskin?

Mängden diskmedel beror på hur hårt ditt vatten är samt vilken typ av diskmedel du använder. Om du använder för lite kanske disken inte blir helt ren. Om du använder för mycket, i mjukt vatten, så kan glasartiklar repas eller skadas. Om du inte vet hur hårt ditt vatten är, kontakta din kommun.

Är det nödvändigt att använda ett sköljmedel i min diskmaskin?

Vi rekommenderar att man använder sköljmedelsdosatorn. Sköljmedel är viktigt för en effektiv torkning. Kom ihåg att fylla på din doseringsanordning innan du använder din nya diskmaskin.

Vilka produkter bör jag undvika när jag rengör mina ytor av rostfritt stål.Vilka produkter bör jag undvika när jag rengör mina ytor av rostfritt stål.

Undvik att använda tvålfyllda skursvampar, slipande rengöringsmedel, poleringskräm för hällar, stålull, sandiga trasor och vissa pappershanddukar, eftersom de kan orsaka skada.Undvik att använda tvålfyllda skursvampar, slipande rengöringsmedel, poleringskräm för hällar, stålull, sandiga trasor och vissa pappershanddukar, eftersom de kan orsaka skada.

Varför rekommenderar vissa klädmärken att man tvättar kläderna ut och in?

Att vända kläderna ut och in påverkar inte tvättresultatet men kan hjälpa till att förlänga dina kläders livslängd (särskilt färgade kläder). Det kan också förhindra "fluffbollar" på ylleplagg. Utforska Whirlpools Tillbehörsbutik för att hitta vårt sortiment av tvättmedel och tillbehör.

Hur mycket fritt utrymme bör jag lämna kring ett kylskåp?

För fristående kylskåp bör du lämna 5 cm ovanpå och 10 cm bakom produkten. Detta gör att värmen enkelt kan ledas bort och sänker energiförbrukningen. För inbyggda produkter finns det nödvändiga utrymmet beskrivet i specifikationerna.

Hällens brännare är fläckiga och missfärgade. Hur kan de rengöras?Hällens brännare är fläckiga och missfärgade. Hur kan de rengöras?

De rengörs bäst med ett kromrengöringsmedel (Solvol Autosol). Man bör vara försiktig så att man inte blockerar brännarens hål och skåror.De rengörs bäst med ett kromrengöringsmedel (Solvol Autosol). Man bör vara försiktig så att man inte blockerar brännarens hål och skåror.

Kan jag använda vanligt bordssalt i min diskmaskin?

Bordssalt innehåller vanligen ingredienser som skulle kunna skada din diskmaskin.

Behöver induktionshällar speciella grytor?

Du kan undersöka om dina grytor passar genom att använda en kylskåpsmagnet. Om den fastnar på botten av grytan så passar grytan till induktionshällar.

Vad är det för skillnad mellan en kondenstorktumlare och en ventiltionstorktumlare?

Ventilationstorktumlare kommer med ett ventilationskit som leder ut luften utomhus. Kondenstorktumlare är perfekta för lägenheter eftersom de omvandlar vattenånga till vatten och samlar den i en behållare. De behöver därför inte ventilation och du kan därmed placera dem var du vill i ett rum.

Vilka rengöringsprodukter bör jag undvika när jag rengör mitt kylskåp?

Använd inga slipande eller starka rengöringsmedel såsom fönsterputs, skurande rengöringsmedel, lättantändliga vätskor, rengöringsvax, koncentrerade rengöringsmedel, blekmedel eller rengöringsmedel som innehåller bensinprodukter på plastdelar, dörrtätningar eller packningar. Använd inte pappershanddukar, skursvampar eller andra skarpa rengöringshjälpmedel. Dessa kan skrapa eller skada ditt kylskåp.

Det röda ljuset på vattenautomaten lyser. Hur fungerar lampan?

Ditt vattenfilter kommer att fungera i 6 månader. Indikatorljuset förändras från grönt till orangefärgat när 90% av filtret är förbrukat och till rött när filtret är slut. När filtret har bytts ut måste du trycka på reset-knappen och hålla in i minst 3 sekunder. Indikatorljuset kommer då att bli grönt igen.
Besök Whirlpools Tillbehörsbutik för att utforska våra vattenfilter.

Vilka är de bästa temperaturerna för Whirlpools Vinkyl?

Whirlpools Vinkyl kommer att fungera perfekt i temperaturer mellan 6 och 32 grader.

Hur mycket tvättmedel ska jag använda när jag använder min tvättmaskin?

Detta beror på hur hårt ditt vatten är samt hur smutsiga dina kläder är. Mjukt vatten behöver ganska mycket mindre tvättmedel än hårt vatten - men ju smutsigare dina kläder är, desto mer tvättmedel behöver du för att tvätta dem. Titta på instruktionerna på tvättmedelspaketet för specifika riktlinjer. Om du har tvättmedelsfläckar på kläderna efter att tvättcykeln är över så använder du förmodligen för mycket tvättmedel. Upptäck vilket tvättmedel som är bäst för dig i Whirlpools Tillbehörsbutik.

Hur mycket tvättmedel ska jag använda när jag använder min tvättmaskin?

Detta beror på hur hårt ditt vatten är samt hur smutsiga dina kläder är. Mjukt vatten behöver ganska mycket mindre tvättmedel än hårt vatten - men ju smutsigare dina kläder är, desto mer tvättmedel behöver du för att tvätta dem. Titta på instruktionerna på tvättmedelspaketet för specifika riktlinjer. Om du har tvättmedelsfläckar på kläderna efter att tvättcykeln är över så använder du förmodligen för mycket tvättmedel. Upptäck vilket tvättmedel som är bäst för dig i Whirlpools Tillbehörsbutik.

Hur kan jag avlägsna dålig lukt från mitt kylskåp?

Rengör insidan med ett milt rengöringsmedel. Du får bäst resultat om du använder rätt rengöringsmedel.
Besök Whirlpools Tillbehörsbutik och hitta de idealiska produkterna för att ta hand om ditt kylskåp.

Vad har jag för leveransalternativ när jag köper en produkt från Whirlpool?

Du har två leveransalternativ när du köper direkt från Whirlpool.se:

Hemleeverans ingår i priset (utan någon extra kostnad) och leveransen sker till gatan/tomtgräns.

Hemleverans inklusive inbärning av godset kan beställas till en extra kostnad (495 SEK per order). Avemballering eller installation ingår ej.

Kan jag placera ett köksbänkskylskåp under arbetsbänken i mitt kök?

Ja, men se till att du har nog med utrymme för ventilation.

Vilket är minimiavståndet mellan hällen och fläkten?

För en Whirlpool-gasspis med lägre effekt än 7500W är minimiavståndet 65cm. För hällar med en effekt på över 7500W är minimiavståndet 75 cm. Mellan elektriska spisplattor ska det vara ett avstånd på 65 cm.

Behöver jag speciella filter till en cirkulationsfläkt?

Ja, du behöver ett speciellt fett och odörfilter. Detta är vanligtvis en patron som är fylld med ett luktabsorberande kolgranulat. Det är viktigt att filtret byts ut med jämna mellanrum. Se bruksanvisning för instruktioner. Besök Whirlpools Tillbehörsbutik och beställ filtret med bara några klick.

Vad är det som orsakar de där små nopporna på vissa kläder?

Många syntetiska kläder fäller små fibrer som bildar små bollar som fastnar på kläderna. Avlägsna dessa med en noppborttagare som du kan köpa på de flesta varuhus. Om du laddar din tvättmaskin för mycket kan det också bildas noppor.

Vilka fördelar finns det med att registrera sin Whirlpool-produkt?

Du kan registrera din Whirlpool produkt hos oss oavsett om du har köpt den online eller från en av våra återförsäljare. Produktregistrering gör att vi kan kontakta dig om det skulle vara nödvändigt och det hjälper oss att ge dig snabb och effektiv service om du skulle behöva vår hjälp.

Vilket är det bästa sättet att rengöra mitt kylskåp på?

Rengör både kylskåps- och frysutrymmet ungefär en gång i månaden och torka genast upp spill för att undvika dålig lukt. Koppla ur kylskåpet eller stäng av strömmen för att kunna rengöra säkert och effektivt. Avlägsna alla borttagbara delar från insidan. Handdiska, skölj och torka avtagbara delar och de inre ytorna genom att använda en ren tvättsvamp eller en ren trasa och ett milt rengöringsmedel i varmt vatten.
Klicka här för att komma till Whirlpools Tillbehörsbutik och utforska alla idealiska tillbehör och rengöringsmedel för ditt kylskåp och din frys.

Hur kan jag avlägsna dålig lukt från mitt kylskåp?

Rengör insidan med ett milt rengöringsmedel. Besök Whirlpools Tillbehörsbutik och hitta de idealiska produkterna för att ta hand om ditt kylskåp.

Måste jag öppna ett konto för att kunna köpa från Whirlpool.se?

Nej, du behöver inte öppna något konto hos oss om du inte vill. Om du redan har öppnat ett konto kan du ansluta dig till det innan du köper din Whirlpool-produkt.

Vilken storlek på ventilationsslangen krävs det till en köksö-fläkt?

Det idealiska är en slang med en diameter på 150mm, men det finns även 120mm förminskningssatser att tillgå. Dessa kan erhållas från Kundtjänst.

Vilka köksfläktar kan ventileras från baksidan?

Bara väggmonterade köksfläktar kan ventileras från baksidan.

Hur snabbt går det för kylskåpet att göra is?

Ismaskinen kommer inte att göra is förrän frysens temperatur är nere på -12°C. Det tar en dag att fylla ishinken

Hur rengör jag glaset på min ugn?

Använd fönsterputsmedel på en mjuk trasa eller tvättsvamp. Använd glasrengöringsmedel på en mjuk trasa eller svamp, spruta inte direkt på glaset. Undvik att använda slipande rengöringsmedel, stålull, sandiga trasor och vissa pappershanddukar, eftersom skador kan uppstå. Om du använder pappershanddukar, kontrollera först på paketen att de lämpliga, eftersom vissa sorter kan orsaka skador. I Whirlpools Tillbehörsbutik kan du hitta de ideala produkterna för att ta hand om din ugn.

Hur rengör jag glaset på min ugn? Hur rengör jag glaset på min ugn?

Använd glasrengöringsmedel på en mjuk trasa eller svamp, spruta inte direkt på glaset. Undvik att använda slipande rengöringsmedel, stålull, sandiga trasor och vissa pappershanddukar, eftersom skador kan uppstå. Om du använder pappershanddukar, kontrollera först på paketen att de lämpliga, eftersom vissa sorter kan orsaka skador.

Vilka rengöringsprodukter bör jag undvika när jag rengör mina ytor i rostfritt stål.

Undvik att använda tvålfyllda skursvampar, slipande rengöringsmedel, poleringskräm för hällar, stålull, sandiga trasor och vissa pappershanddukar, eftersom de kan orsaka skada.

Jag lagade en fiskrätt i min mikrovågsugn. Hur kan jag bli av med den otrevliga lukten?

Värm upp en kopp med vatten som innehåller några droppar citronsaft, i ungefär en minut. Detta kommer att avlägsna alla otrevliga lukter från din mikrovågsugn.

Vad har Whirlpool för retur-policy?

Om du har beställt en Whirlpool-produkt från Whirlpool.se så har du rätt att begära att få lämna tillbaka den, inom 14 dagar efter leveransen. För att kunna returnera en produkt måste du kontakta vår kundtjänst, antingen genom att ringa 08-685 05 00 eller att skicka ett mejl genom vårt kontaktformulär på denna websida.

Ingår det moms i era priser?

Vad du ser är vad du betalar: alla priser på vår hemsida är inklusive moms.

Hur kan jag köpa en produkt på Whirlpool.se

Det är enkelt, allt du behöver göra är att besöka fliken Köp Produkt. Här kan du söka bland våra produkter och hitta all information du behöver för att välja en. När du har valt din produkt klickar du helt enkelt på Lägg i kundvagnen. När du har handlat färdigt klickar du bara på Min Kundvagn och fortsätter till kassan.

Kommer en frys att fungera som den ska om det är väldigt varmt eller kallt i mitt garage?

Ja, det gör den men du måste se till att dess temperatur är rätt inställd. För att frysen ska fungera effektivt bör temperaturen ej överstiga 37,7°C eller sjunka under 4,4 °C. Om temperaturen är lägre än 4,4 °C finns det en möjlighet att termostaten inte låter produkten sättas på. Ju varmare den omgivande temperaturen är (över 37,7°C) desto mer måste produkten arbeta och desto mindre effektiv blir den.

Jag måste frosta av frysen oftare än vad det står i bruksanvisningen. Vad kan detta bero på?

Dörrens tätning skulle kunna vara utsliten. Prova det här: stäng din frysdörr men sätt en papperslapp mellan tätningen och frysskåpet. Om du enkelt kan dra ut papperslappen så är tätningen förmodligen utsliten. För att undvika det här problemet kan du hitta de perfekta tillbehören i Whirlpools Tillbehörsbutik.

Den röda filterlampan på vattenautomaten lyser. Hur fungerar lampan?

Ditt vattenfilter kommer att fungera i 6 månader. Indikatorljuset förändras från grönt till orangefärgat när 90% av filtret är förbrukat och till rött när filtret är slut. När filtret har bytts ut måste du trycka på reset-knappen och hålla in i minst 3 sekunder. Indikatorljuset kommer då att bli grönt igen.
Besök Whirlpools Tillbehörsbutik för att utforska våra vattenfilter.

Kromkanten kring den fasta varmhållningsplattan på min häll har blivit missfärgad. Är det normalt?Kromkanten kring den fasta varmhållningsplattan på min häll har blivit missfärgad. Är det normalt?

Kanten är gjord av rostfritt stål för att förhindra rostbildning. Färgförändringar beroende på varmhållningsplattans höga temperaturer är helt normala.Kanten är gjord av rostfritt stål för att förhindra rostbildning. Färgförändringar beroende på varmhållningsplattans höga temperaturer är helt normala.

Vad betyder lamporna på frysen?

Ett GRÖNT ljus betyder att frysen har strömtillförsel. Ett GULT ljus betyder att FastFreeze-alternativet är påkopplat. Ljuset är kombinerat med en knapp. Ett RÖTT ljus varnar för att temperaturen är för hög inne i frysen.

Är det bättre att använda 4-i-1 produkter än separata diskmedel, salt och sköljmedel?

Om du använder separata diskmedel, salt och sköljmedel kan du anpassa blandningen efter vattenhårdheten i ditt område, samt efter hur mycket disk du måste diska. 4 i 1 eller andra kombinerade produkter erbjuder bekvämlighetsfördelar.

Det finns vatten på botten av mitt självavfrostande kylskåp. Hur kommer det sig?

Avloppsröret från brunnen på baksidan av kylskåpet är förmodligen blockerat. Detta betyder att avfrostat vatten flyter in i skåpet.

Kan jag använda min gasspis om det är strömavbrott?

Vid långvariga strömavbrott kan ytbrännare tändas manuellt. Håll en brinnande tändsticka nära en brännare och vrid kontrollvredet till den "höga" positionen.

Om jag har en 68cm häll. Behöver jag en 90 cm vid köksfläkt då?

Nej, följ bara instruktionerna och placera köksfläkten på rätt avstånd från hällen.

Behöver jag speciella filter till en cirkulationsfläkt?

Ja, du behöver ett speciellt fett och odörfilter. Detta är vanligtvis en patron som är fylld med ett luktabsorberande kolgranulat. Det är viktigt att filtret byts ut med jämna mellanrum. Se bruksanvisning för instruktioner. Besök Whirlpools Tillbehörsbutik och beställ filtret med bara några klick.

Hur kan jag köpa tillbehör på den här sidan?

Du kan köpa från ett brett sortiment av tillbehör bara genom att besöka fliken Köp Tillbehör. Här kan du titta igenom våra produkter, och när du väl har hittat vad du letar efter, klickar du bara på Lägg i Kundvagnen.
Du behöver inte ens öppna ett konto hos oss om du inte vill. När vi har dina kontaktuppgifter så kan du välja vilken leveransmetod du föredrar, ange och bekräfta ditt korts betalningsuppgifter och skicka sedan din beställning. Du kommer att få en e-postbekräftelse med kvitto på ditt köp.

Måste jag öppna ett konto för att kunna köpa tillbehör från Whirlpool.se?

Nej, du behöver inte öppna något konto hos oss om du inte vill. Om du redan har öppnat ett konto kan du ansluta dig till det innan du köper din Whirlpool-produkt.

Vilken temperatur ska det vara inne i mitt kylskåp och i min frys?

En medeltemperatur på 3 to 4°C är att föredra, med en övre gräns på 7° och en lägre på 0°C. Vid 7°C bryts maten ner snabbare.

Hur registrerar jag min Whirlpool-produkt?

Du kan registrera din Whirlpool-produkt på vår hemsida via länken nedan.
http://www.whirlpool.eu/register

Jag tänker lämna tllbaka min Whirlpool-produkt. Hur lång tid tar det innan jag får tillbaka mina pengar?

Dina pengar kommer att återbetalas till dig till fullo inom 10 dagar efter att din förfrågan om att få returnera varan, har godkänts av vårt kundtjänst-team, förutsatt att produkten inte har använts överdrivet mycket eller på fel sätt.
Läs våra Villkor och Bestämmelser för närmare detaljer.

Vilken är den maximala längden på ventilationen som jag kan ha på min köksfläkt?

Helst inte längre än 3 meter.

Varför rekommenderar vissa klädmärken att man tvättar kläderna ut och in?

Att vända kläderna ut och in påverkar inte tvättresultatet men kan hjälpa till att förlänga dina kläders livslängd (särskilt färgade kläder). Det kan också förhindra "fluffbollar" på ylleplagg. Utforska Whirlpools Tillbehörsbutik för att hitta vårt sortiment av tvättmedel och tillbehör.

Jag kan inte installera en extern imkanal till min köksfläkt. Är återcirkulering en bra idé?

Ja. Alla Whirlpools fläktar kan antingen kopplas till en imkanal och användas med frånluftsdrift eller återcirkulera luften i rummet.
Återcirkulering avlägsnar otrevlig lukt och fett från luften som passerar genom fläkten och blåser tillbaka luften in i köket. Detta sänker inte luftfuktigheten så det är möjligt att luftfuktigheten i ditt kök ökar. Anslut inte en fläkt utan motor till ett centralt ventilationssystem.

Hur kan jag köpa tillbehör på den här sidan?

Du kan köpa från ett brett sortiment av tillbehör bara genom att besöka fliken Köp Tillbehör. Här kan du titta igenom våra produkter, och när du väl har hittat vad du letar efter, klickar du bara på Lägg i Kundvagnen. När du har handlat färdigt klickar du bara på Min Kundvagn och fortsätter till kassan.

En produkt som jag vill ha finns inte på hemsidan eller är "Tillfälligt Slut". Vad kan jag göra?

Om du inte kan hitta produkten du vill ha på Whirlpool.se, så kan du kanske hitta den på någon av våra återförsäljares hemsidor. För att hitta en lista över våra återförsäljarpartners, var vänlig besök sidan Återförsäljare. Om en av våra produkter är markerad som "tillfälligt slut" så finns den tyvärr inte på lager för tillfället.

Hur ska jag rengöra och ta hand om mina ytor i rostfritt stål?

Använd ett rengörings- och polermedel för rostfritt stål, flytande diskmedel eller ett allrengöringsmedel. Skölj med rent vatten och torka med en mjuk, noppfri trasa. Använd vinäger för att få bort fläckar av hårt vatten. Du får bäst resultat om du använder de bäst lämpade produkterna.
Besök Whirlpools Tillbehörsbutik och upptäck alla de rengöringsmedel som vi föreslår.

Kan jag placera en torktumlare ovanpå min tvättmaskin?

Tvättmaskinen bör placeras på golvet eftersom den är tyngst. De flesta produkter av samma varumärke kan staplas. Du kommer att behöva använda ett fäst-tillbehör för att förhindra att torktumlaren ramlar ner från tvättmaskinen när denna används. Om du vill stapla två maskiner av olika varumärke bör du fråga din återförsäljare om detta är möjligt.

Vilket är det bästa sättet att rengöra mitt kylskåp på?

Rengör både kylskåps- och frysutrymmet ungefär en gång i månaden och torka genast upp spill för att undvika dålig lukt. Koppla ur kylskåpet eller stäng av strömmen för att kunna rengöra säkert och effektivt. Avlägsna alla borttagbara delar från insidan. Handdiska, skölj och torka avtagbara delar och de inre ytorna genom att använda en ren tvättsvamp eller en ren trasa och ett milt rengöringsmedel i varmt vatten.
Klicka här för att komma till Whirlpools Tillbehörsbutik och utforska alla idealiska tillbehör och rengöringsmedel för ditt kylskåp och din frys.

Jag måste frosta av frysen oftare än vad det står i bruksanvisningen. Vad kan detta bero på?

Dörrens tätning skulle kunna vara utsliten. Prova det här: stäng din frysdörr men sätt en papperslapp mellan tätningen och frysskåpet. Om du enkelt kan dra ut papperslappen så är tätningen förmodligen utsliten. För att undvika det här problemet kan du hitta de perfekta tillbehören i Whirlpools Tillbehörsbutik.

När måste jag fylla på sköljmedel i min diskmaskins doseringsanordning?

En LED-indikering kommer att börja lysa när sköljmedel behövs. Sköljmedel hjälper torkprocessen samt gör så att glasartiklar inte ser immiga ut.

Vilka garantipaket erbjuder Whirlpools återförsäljare?

Om du har köpt en Whirlpool-produkt från en av våra återförsäljare så kommer du att få tillverkarens ettåriga standardgaranti. Utökad garanti ingår inte som en standard hos våra återförsäljare. Ring vårt Whirlpool Kundtjänstteam för att få veta mer, eller för att köpa en utökad garanti.

Ingår frakten när man köper från Whirlpool.se?

Ja. Frakt ingår i alla våra produktpriser. Alla leveranser tar ungefär 5 arbetsdagar, men var vänlig ge oss 7-10 dagar. Alla våra kunder kommer att få ett telefonsamtal en eller två dagar innan leveransen, så att vi kan organisera en specifik leveranstid.

Varför måste jag lämna mina kontaktuppgifter när jag köper tillbehör från Whirlpool.co.uk?

Vi kommer att behöva dina kontaktuppgifter för att kunna behandla din beställning. Detta är för att vi ska kunna leverera dina tillbehör och kontakta dig om det blir nödvändigt.

Hur kan jag köpa en vara som är tillfälligt slut?

Du kan ringa vår kundtjänst för att få reda på när varan kommer in igen, eller om vi har en liknande produkt åt dig.

När är det nödvändigt för mig att använda förtvättsprogrammet?

Bara när din tvätt är mycket smutsig.

Vad är det för skillnad mellan Crisp-mikrovågsugnar och andra mikrovågsugnar?

Crisp-funktionen använder tre värmekällor på samma gång. Detta gör att du kan använda den speciella Crisp-tallriken som håller en temperatur på 210°C - en idealisk temperatur för att laga knaprig mat. Du kan bryna korv och bacon, laga perfekta pizzor och till och med steka ägg.
Utforska din Whirlpool Tillbehörsbutik för att upptäcka alla idealiska tillbehör till din mikrovågsugn.

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra

Jämför ( Produkter)

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra