Allmänna villkorWHIRLPOOLS STANDARD VILLKOR & BESTÄMMELSER FÖR DIREKTFÖRSÄLJNING I EU:S MEDLEMSSTATER OCH I LÄNDER SOM ÄR ASSOCIERADE MED EU.
Denna webbplats ägs av Whirlpool Nordic OY, Itälahdenkatu 22 b , FI-00210 Helsingfors, Finland. Whirlpool Nordic OY (nedan kallat "Whirlpool”, "vi", "oss", "vår”), är registrerat i Finland med svenskt momsregistreringsnummer SE502062616301.

Våra Almänna villkor överensstämmer med svensk lag och EU-lagstifting och är utformade för att säkerställa att Whirlpools kunder tryggt och säkert ska kunna handla på denna webbplats. Vi rekommenderar att du skriver ut en kopia av dessa villkor när du gör en beställning. Whirlpool förbehåller sig rätten att utan förvarning ändra dessa villkor. Du ansvarar själv för att ta del av villkoren som finns publicerade på vår hemsida, varje gång du beställer en produkt. Genom att göra en beställning, godkänner och accepterar du att vara bunden av Whirlpools Almänna villkor vid tidpunkten för din beställning.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst göra ändringar i användarvillkoren för denna webbplats, även att ändra priser och annat innehåll såsom produktspecifikationer och erbjudanden.

Sekretesspolicy
Whirlpool är förpliktigad att skydda sina besökares/kunders personnuppgifter (t.ex. namn, adress) så att du tryggt och säkert ska kunna handla produkter på och använda vår webbplats. Detta betyder att vi tar ansvar för de personuppgifter - namn, adress, e-mailadress, etc. - som du måste lämna till oss för att t.ex. köpa produkter eller skicka en förfrågan via Kontakta oss på denna webbplats. För mer information om rätt behandling av dina personuppgifter enligt lagstiftningen om dataskydd, läs vår Sekretesspolicy som finns tillgänglig på denna webbplats.

Innehållets exakthet
I utarbetandet av innehållet på denna webbplats har Whirlpool vidtagit alla rimliga åtgärder för att säkerställa att angivna priser är korrekta vid tidpunkten för publicering, samt att alla produkter beskrivs på ett korrekt och fullständigt sätt. Alla priser som visas är inklusive moms.

Tillgänglighet
För alla produkter gäller att de är disponibla i mån av tillgång. Om en vara inte finns i lager kommer du inte att kunna placera den i din kundvagn. Det kan uppstå tillfällen då en varas tillgänglighet skiljer sig från vad som indikeras på webbplatsen. I detta fall kommer vi att ringa dig, eller skicka ett mail till dig, för att informera dig om att varan inte är tillgänglig.

Priser
Alla priser anges i svenska kronor, inklusive 25 % moms. Whirlpool förbehåller sig rätten att ändra priserna utan förvarning. Om priset på den aktuella varan ändras innan orderbekräftelsen skickas kommer vi att kontakta dig för att få ditt godkännande av det ändrade priset.

Fel i beställningen
Du kan rätta till fel i din beställning ända tills du klickar på "Betala" på den sista sidan av din beställningsprocess.

Betalning
Du kan betala med MasterCard och VISA vid köp genom denna hemsida. Du måste knappa in dina kreditkortsdata vid varje beställning via hemsidan. Du behöver inte använda samma kreditkort vid varje beställning. Beloppet dras direkt ifrån ditt konto när varan skickas från oss.
Whirlpool kontrollerar i möjligaste mån att alla uppgifter är korrekta, och om vi hittar något fel i din beställning kontaktar vi dig för att fråga om du vill genomföra beställningen eller annullera den.

Äganderättsförbehåll
Whirlpool bibehåller äganderätten av beställda varor tills varorna har betalats till fullo av dig.

Garanti och Reklamationsrätt
Alla Whirlpools produkter säljs med 1 års garanti. För kunder i Sverige gäller 3 års reklamationsrätt. Garantin och reklamationsrätten gäller från köpedatum.
Om du upptäcker fel eller brister i de varor som vi har levererat så har du rätt att kräva att din order fullbordas, vilket kan innebära reparation eller att produkten byts ut. Om du vill reklamera en vara kan du kontakta Whirlpool på det telefonnummer som finns under kontaktinformationen.

Ansvar
Whirlpool har upprättat denna webbplats på ett noggrant och professionellt sätt. Eventuella fel eller misstag som upptäcks eller anmäls kommer Whirlpool att åtgärda så snabbt och korrekt som möjligt . Whirlpools ansvarsskyldighet för direkta och påvisade skador existerar enligt lag endast om skadan orsakats med uppsåt eller grov vårdslöshet från Whirlpools sida.

Ångerrätt / Information angående ångerrätt
Som kund hos oss har du enligt Distans- och hemförsäljningslagen 14 dagars ångerrätt på de varor du köper via denna hemsida, förutsatt att du meddelar Whirlpools orderavdelning inom 14 dagar från den dagen du mottog produkten för att tillhandahålla ett returnummer. Ångerrätten gäller endast om varan returneras i oanvänt och oskadat i originalförpackningen. Du måste själv stå för returfraktkostnaden om du utnyttjar ångerrätten.

När Whirlpool har mottagit varan i retur och haft möjlighet att undersöka den kommer varans belopp (minus returfraktkostnad) att krediteras dig via banköverföring, inom 10 dagar därefter. Du som köpare ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Om du tvingas returnera en vara på grund av att vi gjort ett misstag så kommer vi att återbetala hela leveranskostnaden.
Dessa villkor påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.

Tillämplig lag
Dessa villkor regleras av och tolkas i enlighet med svensk lag. Tillämpningen av FN:s konvention angående avtal om internationella köp av varor, är uttryckligen undantagen.

Beställning via denna webbplats
När du beställer varor hos oss via vår hemsida sänds en orderbekräftelse, om beställningen kan godkänns. Denna orderbekräftelse skickas per e-post. Därför är det av stor vikt att du anger en korrekt e-postadress. Whirlpool har rätt att i efterhand anullera även godkända beställningar, i ett sådant fall kontaktar Whirlpool dig och informerar dig om sitt beslut.

Användning av denna webbplats utanför Storbritannien
Om inte annat anges, riktar sig materialet på denna webbplats enbart till dem som ansluter sig till denna webbplats från Storbritannien. Whirlpool gör inga utfästelser angående att några produkter eller tjänster som avses i materialet på denna webbplats är lämpliga att använda, eller är tillgängliga, på andra platser. Den som väljer att ansluta sig till denna webbplats från andra platser ansvarar för överensstämmelsen med lokala lagar, i den utsträckning de lokala lagarna är tillämpliga.

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra

Jämför ( Produkter)

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra