W COLLECTION

W9

Koppla upp till en ny dimension i matlagningen med 6th SENSE

W Collection inbyggnadsprodukter i serie W9 kombinerar minimal design och innovativ teknik på ett inspirerande sätt.

Alla modeller i W9-serien är utrustade med intuitiva och lättanvända funktioner, och de har perfekt matchande design i en elegant och exklusiv stil.

Rena glasytor kombinerat med rostfritt stål passar perfekt in i det moderna köket.

Mästerlig
design

Whirlpool förstår vikten av gediget hantverk och noggrant utformade detaljer. Den tidlösa designen hos W Collection kompletterar kök i olika stilar samtidigt som produkterna matchar varandra perfekt och skapar en snyggt koordnerad look som tilltalar ögat.

De blanka ytorna är framtagna för att vara lätta att hålla rena, så fingeravtryck och fläckar tillhör det förgångna.

Från den kromfärgade logotypen till det tonade glaset och den sofistikerade metallbården från kant till kant: alla detaljer har utformats för att behaga ögat och förhöja den totala upplevelsen av Whirlpool-produkterna.

Intuitiv intelligens,
avancerad prestanda

Whirlpool har skapat en produktserie som känner av dina behov och hjälper dig med varje steg längs vägen. Det är hushållsmaskiner som lär och anpassar sig till hur de används. De är också lätta att förstå då de talar ditt språk.

W Collection är utrustade med Whirlpools unika 6th SENSE-teknik som garanterar avancerad prestanda och bästa möjliga resultat med minsta möjliga ansträngning. De smarta 6th SENSE-sensorerna och intuitiva funktionerna sköter tänkandet åt dig och du får ut mer av dina apparater än vad du trodde var möjligt.

De ger ordet ”lätt” i ”lättanvänd” mening genom att lämna rätt information vid rätt tidpunkt, spara dina favoritprogram och automatiskt föreslå dem när det behövs.

De visar dig vägen och inspirerar till att sträva efter perfektion. Genom att känna av vad som behövs tar de förstklassig prestanda till en ny nivå som garanterar en komplett användarupplevelse och exellenta resultat om och om igen.

Upptäck alla produkter

Hitta en Whirlpool-återförsäljare nära dig
Sök nu

Upptäck andra produktserier