W COLLECTION

W11

Koppla upp till en ny dimension i matlagningen med 6th SENSE

W Collection har blivit belönat med två prestigefyllda priser för sin enastående design:

W11-kollektionen är framtagen för att matcha stilrena, minimalistiska kök.
Tonade glasytor och rena raka linjer som tillsammans skapar en exklusiv och elegant look.

Innovativ sensorteknik och tillvalsfunktioner gör det enkelt att använda produkten på ett smart sätt. De assisterar dig varje steg på vägen mot bästa möjliga resultat och användarupplevelse.

Installation med linjär precision: inbyggnadsprodukterna i W11-kollektionen matchar varandra perfekt.

Mästerlig
design

Whirlpool förstår vikten av gediget hantverk och noggrant utformade detaljer. Den tidlösa designen hos W Collection kompletterar kök i olika stilar samtidigt som produkterna matchar varandra perfekt och skapar en snyggt koordnerad look som tilltalar ögat.

De blanka ytorna är framtagna för att vara lätta att hålla rena, så fingeravtryck och fläckar tillhör det förgångna.

Från den kromfärgade logotypen till det tonade glaset och den sofistikerade metallbården från kant till kant: alla detaljer har utformats för att behaga ögat och förhöja den totala upplevelsen av Whirlpool-produkterna.

Intuitiv intelligens,
avancerade prestanda

Whirlpool har skapat en produktserie som känner av dina behov och hjälper dig med varje steg längs vägen. Det är hushållsmaskiner som lär och anpassar sig till hur de används. De är också lätta att förstå då de talar ditt språk.

W Collection är utrustade med Whirlpools unika 6th SENSE-teknik som garanterar avancerad prestanda och bästa möjliga resultat med minsta möjliga ansträngning. De smarta 6th SENSE-sensorerna och intuitiva funktionerna sköter tänkandet åt dig och du får ut mer av dina apparater än vad du trodde var möjligt.

De ger ordet ”lätt” i ”lättanvänd” mening genom att lämna rätt information vid rätt tidpunkt, spara dina favoritprogram och automatiskt föreslå dem när det behövs.

De visar dig vägen och inspirerar till att sträva efter perfektion. Genom att känna av vad som behövs tar de förstklassig prestanda till en ny nivå som garanterar en komplett användarupplevelse och exellenta resultat om och om igen.

Upptäck alla produkter

6TH SENSE LIVE
Var smart.
Håll dig uppkopplad.
Känn dig fri.

Whirlpools 6th SENSE Live App möjliggör att du på ett intuitivt och enkelt sätt kan kontrollera dina hushållsmaskiner varsomhelst och närsomhelst.

Upptäck mer
Hitta en Whirlpool-återförsäljare nära dig
Sök nu

Upptäck andra produktserier