6th SENSE LIVE

Var smart.
Håll dig uppkopplad.
Känn dig fri.

För dig som lever ett aktivt liv och hela tiden söker efter nya lösningar som förenklar vardagen

Whirlpools 6th SENSE Live App möjliggör att du på ett intuitivt och enkelt sätt kan kontrollera dina vitvaror - varsomhelst och närsomhelst.

Du får alltid önskat resultat med minimal ansträngning samtidigt som du spar tid och energi.

Vår produktserie gör ditt arbete i köket enklare och du får tid över till det som verkligen betyder något.

Avancerade funktioner nära till hands

6th SENSE Live appen ger full kontroll och möjighet att styra Whirlpool hushållsmaskiner med 6th SENSE LIVE. Appen ger dig den information du behöver, när du behöver den, för att använda dina maskiner på bästa sätt. Du får instruktioner och hjälp att välja program och funktioner, och du får tillgång till funktioner som inte finns på traditionella produkter.

6th SENSE Live appen gör det möjligt att skapa och spara favoritprogram och inställningar - för en smidigare och enklare vardag efter dina önskemål och behov.

Vi vet att användarvänlighet är jätteviktigt, därför har Whirlpools W Collection utrustats med ett logiskt och intuitivt gränssnitt med lättnavigerande menyer som ger dig en sömlös upplevelse när du använder dem.

Så enkelt. Så genialiskt.
Så Whirlpool.

För dig närmare dina maskiner

Whirlpools 6th SENSE Live App möjliggör att du på ett intuitivt och enkelt sätt kan kontrollera dina hushållsmaskiner varsomhelst och närsomhelst. Genom att lätt och enkelt kunna interagera med dina produkter sparar du både tid och energi utan att tumma på resultatet.

På samma våglängd

Senaste generationens vitvaror med 6th SENSE LIVE från Whirlpool ger dig full kontroll. De vägleder dig steg-för-steg och ger dig feedback. De kommer ihåg dina tidigare val och preferenser, ger dig råd och instruktioner, allt för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du lagar mat.

Optimera tid och resurser

Med möjligheten att programmera och fjärrstyra starttider gör Whirlpools 6th SENSE-teknik att du sparar tid och energi. Med hjälp av smarta sensorer kan produkternas funktioner optimeras genom automatisk anpassning av allt från temperatur och tid, till centrifugeringshastighet och funktioner för ånga.

Laga mat med 6th SENSE LIVE

Starta och stoppa. Baka och stek. Klicka och svep med fingret. Innehållet i 6th SENSE Live är alltid inspirerande. Genom att ansluta till 6th SENSE Live appen får du direkt tillgång till interaktiva instruktioner och ett stort urval recept som kan anpassas.

Anslut dina produkter till appen.

Njut av hundratals recept från professionella mästerkockar som är anpassade för dina W Collection-produkter.

Upptäck andra produktserier