Supreme Silence gif

Supreme Silence Tvättmaskin

Den riktigt tysta tvättmaskinen, med fantastiska resursbesparingar

Zen Motor

Zen Motor

Teknik och design för tystare tvätt

Utmärkt tvättprestanda behöver inte längre störa hemmets lugn. Den nya Whirlpool Supreme Silence har en speciell motor och en robust struktur som är utformad för att alltid leverera tysta prestanda: endast maximalt 71dBA ljud när man kör maskinen innebär att den kan köras när som helst på dagen, utan att du blir störd av onödigt oljud.

Zen Side Panels and body structure

Zen-sidopaneler och -hölje

Designad för att vara otroligt tyst

Den nya tvättmaskinen har Zen-sidopaneler, vilka har en speciell design som motverkar vibrationer och buller. Och för att ytterligare förbättra stabiliteten och bullerminskningen, är panelerna monterade i ett robust, U-format hölje som är tillverkat i en del.

Mixed | Extra silence Program

Blandat | Extra tyst program

På natten, när du vill fokusera, för att ta en paus

Detta program är utformat för att stödja dig under hela dagen och håller ljudnivån under 60 dBA under hela tvättcykeln. Dess låga ljudnivå gör det till den perfekta cykeln för dagens alla tidpunkter: när du arbetar, när du behöver lite avkoppling eller till och med när du sover.

Överlägsen teknik för intuitiv resursbesparing

Att spara resurser på enklast möjliga sätt är viktigt.
Whirlpool Supreme Silence är utformat för att detta ska kunna göras, tack vare avancerad teknik och speciella sensorer som automatiskt justerar energi-, tvättmedels- och vattenförbrukning.

6TH SENSE

När det gäller daglig tvätt, är det viktigt att spara energi. Whirlpool Supreme Silence vet exakt hur man gör det, tack vare 6TH SENSE-tekniken som alltid garanterar högsta effektivitet. Denna avancerade funktion anpassar energianvändningen efter den faktiska lasten, vilket säkerställer enastående och effektiva rengöringsprestanda med stora besparingar: upp till 45 % av energin vid varje tvätt.

6TH SENSE Technology

AutoDose

Att spara tvättmedel under varje cykel är viktigt: det är viktigt för dig, för dina plagg och för planeten. Det är därför den nya Whirlpool har AutoDose, det automatiska doseringssystemet som gör det möjligt att spara upp till 30 %* tvättmedel vid varje tvätt och som ger upp till 26 cykler**utan påfyllning. Detta gör att man får precis rätt mängd tvättmedel, och denna effektiva dosering motverkar också att fibrer slits ut på grund av överdriven tvättmedelsanvändning.

* Jämfört med rekommenderad dosering av de mest sålda (koncentrerade) flytande tvättmedlen
** Användning av behållare för flytande tvättmedel med en tvättmängd på 5 kg (normativ bomullsmängd enligt IEC 60456 Standard) och en tvättmedelskoncentration på 4X (mid 20<ml<35)

AutoDose

Vattenbesparing

Att spara upp till 59 %* vatten vid varje cykel är viktigt. Den nya Whirlpool Supreme Silence använder aldrig en enda droppe mer än nödvändigt, för att alltid säkerställa fantastiska besparingar. Genom att justera vattenmängden efter tvättmängd och spruta vatten direkt på kläderna från det släta toppmunstycket, förbättrar denna avancerade teknik rengöringsprestandan, samtidigt som effektiviteten säkerställs.

*Testad på full tvättmängd, 45 min, cykler för bomull, blandad och ECO 40–60, jämfört med utan 6TH Sense.

WaterSave

Ånga för maximal fräschhet och hygien

Det är dags att anamma en ny uppfattning av renlighet – lugnande, samtidigt som den är grundlig och effektiv. Det är dags att uppleva ånga: otroligt försiktig med kläder för att skydda varje fiber, men ändå effektiv för att säkerställa överlägsen hygien. Whirlpool Supreme Silence har ett komplett paket med ångfunktioner som uppfyller alla förväntningar och behov.

FreshCare+
SteamRefresh
SteamHygiene
FreshCare+

100 % fräschhet, även om du glömmer att tömma maskinen.
Med Supreme Silence är det inte längre nödvändigt att tömma maskinen i samma ögonblick som cykeln är över för att undvika dålig lukt och veck: FreshCare+ tar hand om båda. När cykeln är över, släpps ånga ut i trumman och bearbetar försiktigt tvätten med flera långsamma rotationer åt båda hållen. Dessa kombinerade åtgärder håller kläderna fräscha inuti maskinen i upp till 6 timmar efter cykelns slut, vilket förhindrar spridning av de främsta källorna till dålig lukt.

SteamRefresh

Glöm dålig lukt och veck på bara 20 minuter.
Ett specifikt program som fräschar upp lite använda plagg, vilket gör att man kan undvika onödig tvätt. Tvättmaskinen genererar ett flöde av ånga som tränger in i fibrerna, tar bort obehagliga lukter, minskar spänningen i fibrerna och jämnar ut veck. SteamRefresh använder mindre än två glas vatten och tar endast 20 minuter.

SteamHygiene

Glöm bakterier. Ren, perfekt rengöring blir hur enkelt som helst. När SteamHygiene aktiveras, saneras tvätten av ett varmt ångflöde i slutet av cykeln. Luft vid en temperatur på 70°C/80°C fyller trumman i 30 minuter och neutraliserar upp till 99,9 %* av bakterier utan kemikalier, på ett kraftfullt och naturligt sätt.

*Testad av Allergy UK på programmen bomull 40°C, syntet 40°C och sängkläder 60°C med ångalternativet aktiverat

pin

Hitta butik

Hitta en Whirlpool-butik nära dig

SÖK NU

Supreme Silence Tvättmaskin

Whirlpool frontmatad tvättmaskin: 8,0 kg - W6 W845WB EE

W6 W845WB EE

Whirlpool frontmatad tvättmaskin: 9,0 kg - W6 W945WB EE

W6 W945WB EE

Whirlpool frontmatad tvättmaskin: 9,0 kg - W8 W946WB EE

W8 W946WB EE

Whirlpool frontmatad tvättmaskin: 10,0 kg - W6 W045WB EE

W6 W045WB EE

Whirlpool frontmatad tvättmaskin: 10,0 kg - W8 W046WB EE

W8 W046WB EE

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra

Jämför ( Produkter)

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra