Vi introducerar Space400

Den största revolutionen i inbyggnadsvärlden

RULLA NED FÖR ATT UTFORSKA

400L megakapacitet och 70cm bred,

designad för att passa den längsta inköpslistan.

Äntligen finns det ett
kylskåp där det finns plats för allt och där allt har sin plats.

Space400 har en kapacitet på 400L, 40% mer än det vanliga inbyggda kylskåpet. Utformat för att rymma även den längsta inköpslistan.
Space400 levereras med en unik 70 cm bredd som passar alla kök så att utsidan blir lika smart som insidan.

Maten är alltid synlig i Space400

Tack vare sina innovativa förvaringslösningar hjälper Space400 dig att få ut det mesta av sin stora kapacitet och passar alla typer av föremål, oavsett utformning.
Förvaringsutrymmet är maximerat med smarta lösningar för att du effektivt och enkelt ska kunna organisera och få tillgång till din mat.

Dubbla lådor

Bästa flexibilitet. Två dedikerade lådor som är lätta att komma åt för att lagra små föremål eller familjefavoriter så som hälsosamma snacks eller ost.

Flaskhylla

Den integrerade flaskhyllan möjliggör horisontell förvaring av favoritdrycker, synliga och lättillgängliga. Flaskhalsarna höjs för att undvika läckage och tack vare den platsbesparande designen kan hyllan också användas som en vanlig hylla.

Stor grönsakslåda med fuktighetsreglering

Extra bred grönsakslåda för frukt och grönsaker med integrerat gränssnitt för att reglera fuktnivån för långvarig friskhet. Med robusta teleskopskenor kan lådan dras ut helt med ett enda tryck.

Förbättrad med avancerad teknik

Sluta kompromissa när det gäller förvaring av din av mat. Den intelligenta 6TH SENSE-tekniken hjälper dig att bevara mat vid optimal temperatur och fuktighet, vilket bibehåller det idealiska klimatet uppifrån och ner.

6TH SENSE FreshControl

Maten hålls fräsch dubbelt så länge*

Tack vare de innovativa 6TH SENSE-sensorerna som ständigt mäter temperatur och luftfuktighet kan 6TH SENSE FreshControl garantera en avancerad reglering av båda delarna i hela skåpet, för längre färskhet, bästa smak och färg.

*kontra Whirlpool totalt no frost 70 cm toppmonterad fristående

6TH SENSE FreezeControl

Frys färskheten.

De intelligenta 6TH SENSE-sensorerna ser över och ändrar ständigt alla temperaturförändringar i frysfacket. Frostskador minimeras så att maten smakar bra och fräscht, även efter upptining.

Air Filter

Synlig teknik och metallutseende. Kraftfullt och smart system för att kontrollera luftfuktigheten. Undvik bakteriespridning medan maten hålls fräsch och hälsosam.

StopFrost

Avfrostning tar bara en minut tack vare den exklusiva StopFrost-brickan, som samlar all is i frysen och som lätt kan tas ut och rengöras under vattenkranen. StopFrost minskar isbildning i lådorna så att maten aldrig täcks av is igen.

Designad för att imponera i varje detalj.

Den bästa teknologin med en intuitiv användarupplevelse.

Space400-sortiment

Whirlpool kyl-frys - SP40 802 2

SP40 802 2

Hitta en Whirlpool-återförsäljare nära dig

SÖK NU

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra

Jämför ( Produkter)

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra