Bärbara luftkonditioneringsapparater

Bärbara luftkonditionerings-
apparater

Perfektion ligger i luften

6th sense live

Vi är mycket stolta över att vår luftkonditionerare PACW29COL av Råd & Rön utsetts till "Bra köp" i juni 2021 och "Bäst i test" i maj 2020. Enkel användning, snabb kylning och prisvärd är några av egenskaperna som lyftes fram.

Whirlpool har ägnat över ett sekel av forskning och expertis åt att utveckla de mest intuitiva och avancerade produkterna som förstår och anpassar sig till våra konsumenters behov. Idag finns våra produkter i miljontals hem runt om i världen. Även om vi är mycket stolta över de erkännanden vi får, är vi ännu stoltare över det förtroende våra konsumenter har för våra produkter.

Läs mer om PACW29COL
6th sense

6th SENSE Control

6th SENSE Control är en teknik som känner av klimatförhållandena i rummet, för att omedelbart kunna aktivera rätt funktioner – uppvärmning, kylning eller ventilation – för att på så vis återskapa önskade miljöförhållanden så snabbt som möjligt. För maximal komfort med minimal ansträngning.

SilentMode icon

SilentMode

Upp till 70 %* lägre ljudnivå, för att känna skillnaden utan att höra ett ljud.

Tack vare ett unikt driftläge där förångaren och kondensatorn båda körs vid låg fläkthastighet, går den bärbara luftkonditioneringsapparaten Flow With You mycket tyst för att alltid säkerställa maximal komfort i hemmet.

Apparaten stoppar automatiskt läget när full fläkthastighet krävs och går sedan automatiskt tillbaka till den när önskad temperatur har uppnåtts.

* Baserat på en minskning av ljudnivån på 5 DbA när man jämför normalt driftläge med maximal förångar- och kondensatorhastighet och tyst läge med låg förångar- och kondensatorhastighet. Mätningar utförda på interna laboratorier, i enlighet med EN 12102

SilentMode
Miljövänlig gas.

Miljövänlig gas.
Naturligt effektiv.

Varje bärbar luftkonditioneringsapparat är utrustad med den senaste generationen av kylgas: R290 är en högeffektiv naturgas utan påverkan på ozonskiktet* som respekterar miljön och säkerställer optimala prestanda.

*Ozonnedbrytande potential ODP är 0 för gas R290.

Miljövänlig gas
Värmepump

Värmepump.
Perfekt för alla årstider.

Den nya bärbara vändbara konditioneringsapparaten med värme- och kylningsfunktion säkerställer alltid den perfekta temperaturen vid alla tider på året, för maximal komfort även på vintern.

Värmepump
AroundU. Jäähdystä ympärilläsi.

AroundU.
Friskt där du är.

En sensor som är inbyggd i fjärrkontrollen hjälper till att styra temperaturen i det område där du befinner dig, inte bara där luftkonditioneringsapparaten är placerad.

AroundU. Jäähdystä ympärilläsi.
Siirrettävä ilmastointilaite

Den perfekta balansen mellan intuition, prestanda och design.

Stilren innovation som förenklar vardagen

Intuition och enkel användning

Våra kunders tid är dyrbar, så vi har lagt över ett sekel av forskning på att de ska kunna fokusera på de saker som verkligen betyder något.
Vår 6TH SENSE upptäcker, känner, anpassar och styr intuitivt tekniken så att den alltid ger perfekta och enkla resultat, vilket skapar unika upplevelser.

Avancerad prestanda

Vi erbjuder den mest avancerade tekniken utan att kompromissa med slutresultatet.

Vår 6TH SENSE-teknik är ett kraftfullt löfte om en överlägsen användarupplevelse för dem som vill uppnå perfektion på ett intuitivt sätt.

Mästerlig design

Våra konsumenter har ett öga för skönhet och en önskan om ett fullständigt koordinerat utseende som bidrar till en exakt estetisk kod i deras hem. Det är därför vi skapar varje detalj så att de definierar de harmoniska och väsentliga konturerna för varje fristående apparat.

pin

Hitta en butik

Klicka på en produkt för att se var du kan köpa den online

Upptäck våra luftkonditionerare

Whirlpool luftkonditionering - PACW29COL

PACW29COL

Whirlpool luftkonditionering - PACB29CO

PACB29CO

Whirlpool luftkonditionering - PACW29HP

PACW29HP

Whirlpool luftkonditionering - PACW212CO

PACW212CO

Whirlpool luftkonditionering - PACB29HP

PACB29HP

Whirlpool luftkonditionering - PACW212HP

PACW212HP

Whirlpool luftkonditionering - PACB212HP

PACB212HP

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra

Jämför ( Produkter)

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra