Upptäck smakmöjligheterna med din nya produkt. Du kommer att bli överraskad av hur snabbt och enkelt dessa recept kan tillagas!

  • Bakad potatis

    Ett enkelt och billigt tillbehör som passar många huvudrätter. För att piffa till det lite extra kan du smaksätta potatisen med lite smör som man ofta gör i USA.

  • Fläsk med lök och paprika

    En rik och robust huvudrätt med stark smak. Fläskets aptitretande smak och en av dess bästa styckningsdetaljer kommer att tillfredsställa alla köttälskare.

  • Grönsaksratatouille

    Ett tillbehör bestående av grönsaker som har sitt ursprung i det provencalska köket. Dess onomatopoetiska namn kommer från det franska ordet "touiller" vilket betyder "att röra om" grönsakerna. Ratato

  • Löksoppa

    En god och välbalanserad rätt. Perfekt att värma sig med under vintern. En klassiker i det franska köket som även är väldigt populär i Italien.

  • Couscous med grönsaker

    Vad händer när färska grönsaker möter en ingrediens med tusenårig tradition? Enkelt, de bildar en härlig doftande och närande medelhavsrätt som man kan njuta av antingen varm eller kall beroende på år

  • Involtini fantasia (fantasivårrullar)

    Den idealiska plockmaten. Perfekt till en aperitif för att stimulera aptiten. Krispig smördeg med ditt val av fyllning. En garanterad succé om du vill starta en måltid med det där lilla extra.

  • Fyllda paprikor

    En röd eller grön skattkista (beroende på paprika) som döljer en kärna av biff. Fyllda paprikor får det att vattna sig i munnen. Ett mättande och välbalanserat recept som tillsammans med ris utgör en

  • Laxfilé med sparris

    Ett tusenårigt recept för en klassisk kombination. Lax är en väldigt god fisk vars smak gifter sig perfekt med både den söta gröna sparrisen och den delikata vita sparrisen.

  • Pizza

    En rätt för våghalsar i köket. Att laga pizza hemma passar inte alla men det är ett recept som kan ge stor tillfredställelse. Särskilt eftersom alla kan vara med och garnera som de vill när den är fär

  • Havrekakor

    Perfekt både till frukost och eftermiddagsfikat. Havrekakorna är både slående goda och lätta. Enkla att göra och en njutning för alla.

  • Tomatsoppa

    En fantastisk rätt som trots att den är så enkel att laga förtrollar med sin rika och intensiva smak. Ett verkligt fantastiskt recept för dem som älskar smaker från svunna tider.

  • Smördegspaj med spenat och ricotta

    Enkel, delikat, klassisk: den perfekta matpajen. Perfekt både som förrätt och som huvudrätt. Den är också väldigt god kall.

  • Ravioli i grädd- och tomatsås

    En enkel rätt som kan tillfredsställa de mest krävande smaklökar. Såsen som fås genom att kombinera grädde och tomatsås kallas även "Sugo Rosa" och den passar perfekt till många olika slags ravioli. N

  • Pizzette (småpizzor)

    Ett fantasifullt recept som alla gillar - vem tycker inte om pizza? Idealiskt som mellanmål eller till en aperitif. Pizzettorna blir färdiga på nolltid. Garnera som du vill!

  • Svamp- och saffransrisotto

    Varför välja mellan en svamp- och en saffransrisotto? Det är enkelt att kombinera smakerna från dessa båda underbara, klassiska rätter i ett recept som kommer att tillfredställa även de mest förfinade

  • Ungsbakad fiskfilé

    En lättsmält och delikat huvudrätt, perfekt på sommaren. Den milda fisken gifter sig perfekt med den krispiga, gyllene potatisen: en triumf av smaker som verkar ha skapats för att njutas tillsammans.

  • Rostbiff

    En typisk anglosaxisk huvudrätt. Rostbiff är precis som namnet antyder en rå stek av nötkött som rostats i ugnen eller över en öppen eld. Den kan serveras både varm och kall, skuren i tunna skivor och

  • Pumpasoppa

    Det perfekta höstreceptet. Pumpasoppa är en rätt som är slående söt och delikat och som kan förstärkas med lite nymalen peppar eller andra kryddor.

  • äppelpaj

    Äppelpaj är en klassisk dessert som kombinerar sötman från äpplena med en krispig och smulig mördeg. Perfekt som avslutning på en måltid, som mellanmål eller när man ska fira något. Äppelpajen är allt

  • Svampsoppa

    Vad kan vara bättre än en krämig soppa att värma sig med under vintern? Den delikata soppan förstärks av svampens intensiva smaker. Den här rätten är en garanterad succé.

  • ångkokta päron

    Letar du efter en ovanlig efterrätt? Ångkokta kinesiska päron är en god efterrätt som är enkel att tilllaga och som låter dig avsluta varje måltid med en exotisk touch.

  • äppelstrudel

    Strudel är en typisk efterrätt från regionen Trentino Alto Adige, även om receptet ursprungligen kommer ifrån Turkiet. Framgången i Trentino Alto Adige beror delvis på regionens stora antal äppelodlin

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra

Jämför ( Produkter)

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra