Recept

img

Sockerkaka

Ingredienser
  • 225 g mjöl
  • 225 g socker
  • 225 g mjukt smör
  • 2 msk vatten
  • 4 ägg
  • 8 g vanillin (2 msk vaniljsocker)
  • 2 tsk bakpulver, rivet apelsinskal, florsocker, smör och mjöl eller ströbröd till crisp®-tallriken
Gör så här

1. Smörj crisp®-tallriken och strö över mjöl eller ströbröd.
2. Blanda alla ingredienser i en matberedare och häll smeten i crisp®-tallriken. Om smöret inte är tillräckligt mjukt, lägg det i ett mikrovågssäkert kärl och värm i 2-3 minuter på 90 W.
3. Ställ in i mikrovågsugnen och grädda i 10-12 minuter genom att använda crisp®-funktionen. Pudra kakan med florsocker.
För det där lilla extra: Du kan fylla kakan med vaniljkräm eller servera den med vispad grädde.

Tillagningstid :

13-15 minuter

 

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra

Jämför ( Produkter)

Vänligen välj en produkt ytterligare för att jämföra